Castile care nu te asurzesc

Sa asculti muzica in casti la un volum inalt, in fiecare zi, poate fi periculos pentru auz. Sigur, poate fi placut sa "evadezi" cu castile pe urechi, sa nu auzi zgomotele orasului sau pe ale celor din jurul tau, dar trebuie sa stii ca, in timp, acest obicei ti-ar putea dauna. Din fericire, cineva s-a gandit la aceasta problema si, astfel, au fost inventate castile care nu transmit sunetul direct in timpan, ci il difuzeaza la baza, iar apoi ajunge in pavilionul urechii.
Sa asculti muzica in casti la un volum inalt, in fiecare zi, poate fi periculos pentru auz. Sigur, poate fi placut sa "evadezi" cu castile pe urechi, sa nu auzi zgomotele orasului sau pe ale celor din jurul tau, dar trebuie sa stii ca, in timp, acest obicei ti-ar putea dauna.

Din fericire, cineva s-a gandit la aceasta problema si, astfel, au fost inventate castile care nu transmit sunetul direct in timpan, ci il difuzeaza la baza, iar apoi ajunge in pavilionul urechii. Aceste casti se numesc Dionisio si costa destul de mult, dar daca tii la sanatatea urechilor tale, poate ca 157 de lei n-o sa ti se para o suma chiar atat de mare.

Datorita sistemului de prindere cu clips, castile nu vor cadea din ureche, se pastreaza igiena si poti auzi si sunetele externe.
Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie sa-ti auzi seful strigandu-te...

Castile Dionisio functioneaza cu orice tip de player: iPod, MP3, MP4, PlayStation Portable, Nintendo DS Lite, PDA, ba chiar le poti folosi si la PC. Au un cablu standard de 3,5 milimetri, cu o lungime de 120 de centimetri, si control al volumului incorporat. Cantaresc doar 8 grame si sunt disponibile in culoarea alba.

Le poti cumpara de la magazinul online www.Dmail.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod