Casti "sport"

In ciuda numelui foarte sec sau, sa-i zicem, tehnic, PMX 70, castile "sport" de la Sennheiser, producator de echipamente audio profesionale, sunt foarte simpatice si, mai ales, isi fac treaba...
In ciuda numelui foarte sec sau, sa-i zicem, tehnic, PMX 70, castile "sport" de la Sennheiser, producator de echipamente audio profesionale, sunt foarte simpatice si, mai ales, isi fac treaba cu succes. Care este treaba lor? Aceea de a reda sunetul cu claritate, in aproape orice conditii.

Castile PMX 70 sunt rezistente la apa si la transpiratie, ceea ce le recomanda pentru activitatile sportive, cum ar fi jogging-ul. Se fixeaza pe ceafa cu ajutorul unui neckband ergonomic si au un sistem vertical de pozitionare a castii in ureche, ce asigura o fixare ferma.

Cablul este fixat pe o singura parte, pentru a garanta libertate absoluta in timul activitatilor sportive.
Castile sunt prevazute cu un conector (jack) de 3,5 mm, putand fi folosite pentru orice tip de player portabil. Atat castile, cat si cablul dispun de o robustete sporita, dar, in acelasi timp, designul ergonomic a fost special creat pentru persoanele active.

Iata si caracteristicile tehnice ale castilor PMX 70 de la Sennheiser:

  • impedanta nominala: 64 Ohmi;
  • raspuns in frecventa: 19-20.000 Hz;
  • presiune acustica (SPL): 121 dB;
  • lungimea cablului: 1,2 metri, pe o singura parte;
  • jack 3,5 mm.

Castile se pot cumpara cu 110-120 de lei, din magazinele online romanesti (video-s.ro este distribuitorul autorizat in Romania al produselor Sennheiser).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod