Canon si Maria Sharapova lupta impotriva cancerului la san

Canon USA a anuntat lansarea campaniei "Pink", in care s-a implicat si tenismena Maria Sharapova. In cadrul acestei campanii, Canon va pune in vanzare un pachet special continand un aparat foto...
Canon USA a anuntat lansarea campaniei "Pink", in care s-a implicat si tenismena Maria Sharapova. In cadrul acestei campanii, Canon va pune in vanzare un pachet special continand un aparat foto PowerShot SD1100 IS Digital ELPH, culoarea Pink melody, o imprimanta foto SELPHY CP760 Compact, in aceeasi culoare, un accesoriu pentru telefonul mobil in forma celebrei panglici roz, simbolul luptei impotriva cancerului la san, precum si un magnet sub forma unui biletel care iti aminteste data la care trebuie sa iti faci o mamografie, daca ai peste 40 de ani.


Toate aceste produse sunt ambalate intr-o cutie, la fel de roz si ea.

Prin campania "Pink", Canon sarbatoreste cei zece ani de sustinere a Societatii Americane de Cancer. In luna octombrie, Canon va oferi acestei organizatii suma de 150.000 de dolari, bani ce vor fi folositi pentru cercetare, informarea publicului despre cancerul la san si tratamente.

Canon nu a dat inca detalii cu privire la pretul pachetului special.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod