Camere video 2.0


Panasonic HDC SD1
www.panasonic.ro

Frate de cruce cu Sony HDR SR1, camera Panasonic imparte aceeasi tehnologie de stocare. Numai ca nu o face pe hard disk, ci pe cardurile de memorie Secure Digital, mai bine zis pe mai noile SDHC de mare capacitate. Si mai este un mic detaliu, dar al naibii de important - camera foloseste sistemul 3 CCD, de care ne-am indragostit deja la camerele video.

Asta inseamna imagini mai clare si lipsite de zgomot, mai ales la luminozitate scazuta, si in culori mai vibrante.
Din pacate insa, pretul maricel risca sa-i afecteze popularitatea in fata consumatorilor pragmatici. Dar daca vrei calitate de varf...

Senzor: 3CCD, 2,1 MP;
Zoom: 12x;
Stocare: SDHC, 4GB inclus;
Conexiuni: intrare si iesire DV, intrare si iesire audio/video;
Dimensiune: 74 x 67 x 137 mm, 430 g.

Sony HDR HC5E
www.sony.ro

Sony revine si pe piata modelelor high definition cu caseta MiniDV. HDR HC5E este continuatoarea lui HC3E, cea mai accesibila camera video din categoria ei si prima camera video cu conexiune HDMI.
Nu avem nici un dubiu ca va fi la fel de populara ca predecesoarea ei, cu toate ca nu este revolutionara. Dar la cat de buna a fost HC3E, nu trebuie sa fie decat un pic mai buna pentru a ne convinge.

Zoomul optic 10x si filmarea in infrarosu folosind modul NightShot o fac ideala pentu orice ai avea de gand sa filmezi cu ea. Iar dimensiunile extrem de reduse o fac usor de luat cu tine, fie ca e vorba de un picnic sau un concediu.

Senzor: CMOS, 2,1 MP;
Zoom: 10x;
Stocare: Casete MiniDV;
Conexiuni: USB, intrare si iesire DV, intrare si iesire audio/video, HDMI;
Dimensiune: 82 x 82 x 134 mm, 530 g.

Canon HV20
www.its.ro

Marea noutate in ceea ce priveste camerele high definition Canon, HV20 pune la munca senzorul sau CMOS impreuna cu procesorul de imagine Digic DV II, pentru a obtine genul de imagini care au facut faimos brandul.
De data asta, producatorul a abordat formatul vertical, macar de dragul diversitatii, daca nu al confortului.

Daca mai vrei o veste buna, afla atunci ca HV20 are un mod special de filmare, pentru cinefilul din tine: filmarea cu 24 de cadre pe secunda, pentru rezultate cu adevarat cinematografice. Mai ramane doar de vazut cat de repede va ajunge pe piata noastra.

Senzor: CMOS, 2,96 MP;
Zoom: 10x;
Stocare: Casete MiniDV;
Conexiuni: USB, intrare si iesire DV, intrare si iesire audio/video, HDMI;
Dimensiune: 88 x 80 x 138 mm, 535 g.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina ticu pe 2 Dec 2008, 11:19
    camera video panasonic

    am o camera panasonic si am pierdut incarcatorul,cum procedez pentru a achizitiona altul. camera este model panasonic vdr-d150.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod