Camera video HD pentru regizorul din tine

Fie ca esti un mare regizor in devenire, fie ca iti place sa filmezi ceea ce vezi in jurul tau, o camera video mica, foarte subtire si care filmeaza in High De...
Fie ca esti un mare regizor in devenire, fie ca iti place sa filmezi ceea ce vezi in jurul tau, o camera video mica, foarte subtire si care filmeaza in High Definition nu are cum sa te incomodeze. Acesta este scopul camerei video Veho HD: sa nu te incurce si sa fie oricand disponibila.
 
Veho HD are stabilizator de imagine, care te va ajuta sa filmezi imagini clare, filmeaza, asa cum spuneam, in HD, face fotografii si poate fi folosita si pe post de player MP3, mai ales ca este livrata impreuna cu o pereche de casti.
Are zoom digital 8x, senzor de 5 megapixeli, ecran rabatabil cu diagonala de 2,5 inch, si chiar si un temporizator de 10 secunde. Veho HD functioneaza cu un acumulator Li-ion care poate fi incarcat si prin USB, direct din computer.

Filmele create cu Veho HD au extensia AVI, iar imaginile - JPG. Veho recunoaste si melodiile in format MP3, pe care le reda cu ajutorul playerului incorporat.

Camera video este ultracompacta, cantarind doar 86 de grame fara acumulator. Are dimensiunile de 100 x 57 17,9 milimetri.
Camera costa 99 de lire sterline si este disponibila pe site-ul IWantOneOfThose.com, deocamdata doar in Marea Britanie, dar speram sa o vedem si in magazinele online din Romania, in curand.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod