Bratara cu memorie

Nu stiu altii cum sunt, vorba lui Creanga, dar mie-mi place sa port tot felul de bratari. Din piele, din ate, din plastic, nu conteaza, bratari sa fie! Si imi mai plac si memoriile flash...
Nu stiu altii cum sunt, vorba lui Creanga, dar mie-mi place sa port tot felul de bratari. Din piele, din ate, din plastic, nu conteaza, bratari sa fie! Si imi mai plac si memoriile flash, in toate formele si culorile.

Probabil ca mai sunt si altii ca mine, din moment ce pe site-ul SourcingMap.com se gasesc bratari din plastic care au memorii flash incorporate. O astfel de bratara cu memorie de 1 GB costa 8,99 dolari (21 de lei), una de 2 GB - 12,99 dolari (32 lei), iar o bratara cu memorie flash de 4 GB costa 19,99 dolari (48 de lei).

Bratara se conecteaza la calculator printr-un port USB si nu necesita nici un fel de alimentare sau drivere de instalare.
Este un gadget de tip "plug and play", la fel ca majoritatea memoriilor flash disponibile pe piata.

Atunci cand este desfacuta, bratara are o lungime de 20 de centimetri. Greutatea acestui gadget este de 18 grame. Bratarile sunt disponibile in mai multe culori: alb, negru, galben, albastru, rosu, roz, mov, portocaliu.

Contra unei taxe de transport de 5 dolari, oricare dintre aceste bratari poate fi a ta. Daca nu ai nevoie de o capacitate mare de stocare, poti alege, pentru 7 dolari, o bratara cu memorie de 512 MB.
Totusi, din moment ce diferenta de pret nu este foarte mare, sfatul meu e sa alegi cel putin bratara de 1 GB.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod