Tu ce site de photo sharing folosesti?

Photobucket

Un alt site care ofera spatiu gratuit de stocare pentru pana la 5.000 de fotografii este Photobucket (www.photobucket.com). Dupa ce ti-ai creat un cont, vei observa ca Photobucket este foarte usor de folosit. Si aici iti poti organiza fotografiile in albume, le poti eticheta si apoi le poti posta in conturile tale de Facebook, MySpace etc.

Panoramio

Panoramio este un site de photo sharing unde sunt prezentate fotografii din toata lumea, accentul fiind pus pe orase, puncte de interes ori peisaje. Panoramio este "infratit" cu Google Earth si Google Maps, astfel ca fotografiile pe care le faci in orasul in care locuiesti sau ca turist, atunci cand vizitezi un loc, pot sa apara in sectiunea foto a Google Earth si Google Maps.
Daca ai avut curiozitatea sa vezi imagini din locurile "vizitate" pe harta virtuala Google Maps ori globul virtual Google Earth, inseamna ca ai auzit deja de Panoramio. Daca nu, nu-i prea tarziu sa descoperi acum acest site. Il gasesti la www.panoramio.com, unde iti poti crea un cont gratuit, care iti ofera un spatiu de stocare de 2 GB.

Pikeo

La adresa www.pikeo.com vei gasi un alt site de photo sharing, Pikeo, dezvoltat de Orange. La fel ca in cazul Panoramio, vei putea gasi fotografii facute in anumite parti ale globului, iar astfel, fotografiile tale pot fi usor localizate, prin geo-tagging.

Webshots

Unul dintre cele mai vechi site-uri care gazduiesc gratuit fotografii ale utilizatorilor, Webshots (www.webshots.com) ofera gazduire pentru aproximativ 1.000 de fotografii in cazul utilizatorilor care au un cont gratuit si peste 5.000 de fotografii pentru utilizatorii care cumpara un cont premium.

Twitpic

Twitpic este un site "inrudit" cu platforma sociala Twitter, iar daca ai un cont pe Twitter, il poti folosi ca sa te loghezi pe www.twitpic.com. Fotografiile urcate pe Twitpic sunt "trimise" automat si pe contul tau de Twitter (daca nu vrei sa arati fotografiile si celor care te urmaresc pe Twitter, se rezolva cu un click).

Alte site-uri mai putin cunoscute sau folosite, dar pe care le poti incerca, sunt:

  • Zooomr (www.zooomor.com)
  • Woophy (www.woophy.com)
  • Shutterfly (www.shutterfly.com)
  • ImageShack (www.imageshack.us)
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doro pe 18 Nov 2012, 18:25
    Site-uri

    Cele mai tari site-uri de socializare sunt FLICKR, WEHEARIT, IMFGAVE, FAVIM!

    0
    0

  • moroshan pe 31 Mar 2011, 22:44
    Ati omis un "colos" !

    Despre Album2.com nu a auzit nimeni ? 200 GB spatiu de stocare, free, interfata in limba romana, te poti "juca" cu pozele in fel si chip + multe alte giumbuslucuri pe care altii nu le au, basca la o neclaritate/intrebare sunt de o promptitudine nemteasca, asta in conditiile in care pentru Romania au o, sai zic asa, filiala cu sediul la Cluj... foarte faina aceasta aplicatie !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod