Taga, caruciorul-tricicleta

Taga este un "vehicul urban multifunctional", creat cu gandul la parintii care isi cresc copilul in oras. Acesta combina beneficiile unui carucior pentru copil cu cele ale unei triciclete...

Taga este un "vehicul urban multifunctional", creat cu gandul la parintii care isi cresc copilul in oras. Acesta combina beneficiile unui carucior pentru copil cu cele ale unei triciclete, avantajul fiind ca "rolurile" jucate sale se pot inversa foarte usor: dintr-o singura miscare, tricicleta pentru adulti poat devini carucior cu trei roti si invers.

Cand este folosit pe post de carucior pentru copil, Taga are o singura roata in fata, iar in cazul in care parintele vrea sa se deplaseze mai repede cu "copilul din dotare", poate transforma caruciorul in tricicleta.

Avantajul este ca si atunci cand Taga este folosit ca tricicleta, caruciorul nu dispare, ci este sustinut de cele doua roti din fata.

Pretul tricicletei este de aproximativ 1.500 de lire sterline (1.700 de euro) si pentru ca un carucior devine o investitie inutila dupa ce copilul a crescut, Taga poate fi folosit in continuare, locul copilului putand fi luat de cumparaturile dupa care ai merge cu masina.

Cadrul tricicletei este realizat dintr-un aliaj (aluminiu) care ii permite sa transporte pana la 130 de kilograme (distribuite dupa cum urmeaza: 100 kg pe scaunul tricicletei, 15 kg in carucior si inca 15 kg in cosul de sub sa), iar mecanismul este creat de Shimano, iar in scaunul bebelusului se gaseste o perna care ii face "sederea" confortabila.

Dimensiunile lui Taga atunci cand este folosit ca tricicleta sunt 73 x 165 x 102 centimetri, iar cand se transforma in carucior, devine ceva mai mic: 73 x 120 x 102 centimetri.
Cantareste intre 20 si 29 de kilograme, in functie de configuratie, si este disponibil in patru culori: rosu, portocaliu, verde si albastru.

Poti afla mai multe despre hibridul Taga de pe site-ul taga.nl.

 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cici pe 29 Mar 2013, 03:05
    mda

    puneti la socoteala si cainii maidanezi din romania care ti-ar musca efectiv copilul din carucior

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod