Masina din filmul Batman, de vanzare pe internet

Pasionatii seriei de filme Batman pot acum sa isi cumpere unul din putinele exemplare exotice ale masinii supereroului cu "doar" 500.00 de euro.

Daca v-a placut filmul Batman, desi e poate mult prea violent pentru gusturile noastre, este bine de stiut ca masina celebrului supererou este de vanzare. Cu totii am fost surprinsi de aratarea neagra si inficosatoare care il transporta pe Batman la locul crimei, botezata de producatorii filmului Batmobil.

Fanii filmului si a modelelor exotice pot cumpara acum masina eroului pentru 500.000 de dolari de pe site-ul de licitatii eBay. Desi inca nu s-au inregistrat doritori, este bine de stiut ca masina este unul din cele cinci exemplare unice ale Batmobilului, construit in 1989 pentru a debuta in pelicula care avea sa le marcheze succesul.

Nu va faceti insa sperante in ceea ce priveste aparitia masinii de poveste pe strada, viitorul proprietar fiind nevoit sa tina in garaj masina neomologata pentru sosea.

Ca sa realizati de ce este interzis accesul unui asemenea automobil pe drumurile publice, este suficient sa spunem ca dimensiunile sale sunt absolut fanteziste: 6.01 metri lungime si 2.44 metri latime.

In termenii unei comparatii auto asta ar insemna ca Batmobilul este lung cat doua Citroen C3 puse cap la cap si lat cat doua Smart-uri alaturate.

Cu toate acestea este interesant si funny de aflat cine va cheltui peste un milion de dolari pentru o masina care va fi folosita doar pe post de bibelou.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod