Lamborghini, a doua masina a lui Bruce Wayne

Miliardarul Bruce Wayne, omul din pielea lui Batman, conduce in viata de zi cu zi un Lamborghini.

Supercarul Lamborghini Murcielago LP640 si-a facut aparitia in ultimul film din seria Batman, “The Dark Knight”.  Exclusivitul automobil sportiv nu este primul model Lamborghini care apare in celebrul film hollywoodian.

Asociatia dintre cele doua branduri,Lamborghini si Batman, a inceput in 2005 cand Propaganda Global, compania care se ocupa cu marketing-ul pentru producatorul italian de modele sport, a obtinut pentru Murcielago Roadster un rol in filmul “Batman Begins”, primul care l-a avut in rolul eroului principal pe Christian Bale.

 

"Murcielago LP640 Coupe este o optiune naturala ca masina pentru Bruce Wayne. Suntem mandri ca suntem asociati cu unul dintre cele mai mari filme din istorie”, a declarat Stephan Winkelmann CEO Lamborghini.

Batman “The Dark Knight” a fost lansat in aceasta sambata in SUA si a devenit cel mai bine vandut film din istorie in primul weekend de difuzare. In rolul lui Batman, alias Bruce Wayne, joaca Christian Bale, iar rolul Joker-ului este interpretat de regretatul Heath Ledger.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod