Cea mai buna jucatoare de golf din lume este imaginea Audi

Lorena Ochoa, cea mai buna jucatoare de golf in 2007, a devenit imaginea companiei auto Audi. Jucatoarea mexicana in varsta de 26 ani este o infocata admiratoare a masinilor Audi.

Compania auto Audi isi axeaza campania de imagine catre personalitati feminine din lumea sportului. Cunoscuta marca germana a incheiat un parteneriat de imagine cu jucatoarea de golf  Lorena Ochoa, care in 2007 a castigat opt turnee si a avansat pe primul loc in LPGA (Ladies Professional Golf Association).

Sportiva mexicana a avut pana acum placerea de a conduce trei modele Audi: sportiva S4, SUV-ul Q7 si limuzina A6. In legatura cu senzatiile oferite de modelele Audi, Lorena a declarat: „Pentru mine, Audi ofera combinatia ideala de sportivitate, confort si frumusete.

Sunt elementele pe care o femeie dinamica le cauta la o masina folosita zi de zi”.  Parteneriatul dintre Audi si Lorena nu este intamplator. Compania germana este un puternic sustinator al golfului, sustinand promovarea acestui sport printe practicantii amatori. In plus, Audi participa la organizarea unor turnee de top din circuitul profesionist de golf. 

Sportiva in varsta de 26 de ani  este nascuta la Guadalajara, Mexic, si este una dintre cele mai apreciate femei din lumea sportului in acest moment.

Lorena Ochoa a primit distinctiile Glamour Woman of the Year” si ”AP Female Athlete of the Year”, ca urmare a sezonului excelent avut anul trecut.  Mexicanca este cunoscuta si pentru actiunile sale umanitare, Fundatia „Lorena Ochoa” fiind o organizatie care militeaza pentru educarea copiilor nevoiasi din Mexic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod