Cantar digital pentru bagaje

Weigh To Go este un cantar electronic pentru bagaje. Foarte util in calatorii si in special atunci cand zbori cu avionul, cantarul este mic si nu ocupa mult spatiu, dar te poate...
Weigh To Go este un cantar electronic pentru bagaje. Foarte util in calatorii si in special atunci cand zbori cu avionul, cantarul este mic si nu ocupa mult spatiu, dar te poate salva de o cheltuiala in plus atunci cand greutatea gentilor pe care le iei in avion este depasita.

Astfel, daca iti cantaresti geamantanul din timp, vei sti exact cate suveniruri poti sa iei cu tine si care dintre obiectele din bagaj nu merita osteneala. Taxele percepute suplimentar de companiile aeriene pentru fiecare kilogram in plus sunt destul de mari si de multe ori un suvenir cumparat in concediu poate ajunge sa te coste mai mult decat ai fi vrea sa platesti.


Weigh To Go te scapa de aceasta grija si nu este doar un cantar digital, ci si eticheta de identificare, pe care sa iti treci numele, adresa si numarul de telefon, si lacat. Trei functii foarte utile pentru Evele care calatoresc frecvent cu avionul.

Lacatul incorporat este de fapt o carabina din otel prevazuta cu cifru. Weigh To Go se prinde de manerul gentii de voiaj cu doua benzi din velcro (sau "arici"). Bineinteles ca, daca nu ai incredere in angajatii din aeroporturi, poti alege sa folosesti doar functia de cantar digital.


Cantarul digital iti va indica greutatea bagajului in kilograme sau livre. Pentru a pre-comanda cantarul digital Weigh To Go, trebuie sa intri pe site-ul quirky.com si sa iti iei angajamentul ca vei cumpara acest produs imediat ce va fi pus in vanzare. Weigh To Go costa 33 de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod