Aparatul care te scapa de tantari

Tantarii sunt niste insecte enervante, pe care toata lumea le uraste. Nimanui nu-i place sa cumpere aparatele care bagate in priza omoara tantarii sau pastile pentru...
Tantarii sunt niste insecte enervante, pe care toata lumea le uraste. Nimanui nu-i place sa cumpere aparatele care bagate in priza omoara tantarii sau pastile pentru aceste aparate. Totusi, mai ales in anotimpul cald, tantarii sunt peste tot si nu iti place sa le auzi bazaitul in urechi, cu atat mai putin sa fii intepata de ei.

Hammacher Schlemmer a pus in vanzare o capcana de tantari premiata la Expozitia IENA (Inventions and Novelties Exhibition). Avantajul folosirii acestei capcane il reprezinta faptul ca nu folseste pesticide pentru a te scapa de tantari, ci reprodce conditiile habitatului uman emitand lumina, caldura si dioxid de carbon.
Toate acestea atrag insectele suparatoare, care sunt prinse in capcana si omorate.

Spre deosebire de sistemele cu gaz care necesita reincarcari ori aparatele care funcioneaza cu pastile, aceasta capcana elibereaza doar dioxid de carbon, atunci cele cand doua becuri fluorescente din interior iradiaza "palnia" aparatului, care este imbracata in dioxid de titan.

Dioxidul de carbon pe care il expira oamenii reprezinta principala sursa de atractie pentru tantari. In momentul in care insectele intra in "palnia" din partea de sus a capcanei, sunt aspirate inauntru, unde raman pana cand mor din cauza deshidratarii.


Capcana de la Hammacher Schlemmer atrage tantarii aflati pe o raza de 2.000 de metri patrati, putand fi folosita atat in interior, cat si in exterior. Se alimenteaza de la priza si are dimensiunile de 32 x 25 centimetri. Capcana de tantari costa 130 de dolari si poate fi achizitionata de pe Hammacher.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod