27 de zile până la definitarea listei de companii care vor putea reprezenta România la Eurocloud Awards 2014

Pentru al doilea an consecutiv, filiala locală a Eurocloud, asociație pan-europeană cu prezență directă în 29 de țări promovează companii cu produse tehnologice din domeniul cloud computing la nivel continental.
Pentru al doilea an consecutiv, filiala locală a Eurocloud, asociație pan-europeană cu prezență directă în 29 de țări promovează companii cu produse tehnologice din domeniul cloud computing la nivel continental.

Competiția națională Premiile Eurocloud 2014 caută acele companii care excelează printr-un concept de produs unic, au în spate o platformă tehnică robustă sau și-au dovedit deja succesul de piață la nivel național. Cei care vor reprezenta România vor fi sprijiniți prin promovarea în cadrul unei puternice organizații internaționale, o comunitate din care fac parte deopotrivă startupuri și furnizori consacrați de cloud, companii care utilizează cu precădere acest tip de produse dar și reprezentanți cu rol decizional ai administrației Uniunii Europene.


”Dată fiind noutatea domeniului, majoritatea țărilor europene pleacă în linii mari cu aceleași șanse în sectorul cloud computing-ului. Nu vrem să pierdem această șansă, de aceea organizăm această competiție care în final este o punte de legătură cu clienți și alte companii similare din Europa, una pe care cei mai mulți abia învață să o folosească. România poate deveni o țară a cloud computing-ului”, spune Elena Zvarici, președinte al Eurocloud România.

Companiile care vor să se înscrie la Premiile Eurocloud 2014 o mai pot face până pe 31 iulie completând formularul disponibil la eurocloud.ro.
Ulterior acestei date, un juriu profesionist va evalua aplicațiile și va stabili câștigătorii fiecărei categorii. Aceștia vor putea reprezenta România la gala Eurocloud Awards 2014 din 30 septembrie la Luxemburg.

Categoriile la care se pot face înscrierile acoperă tot spectrul de organizații din industria tânără a cloudului, inclusiv clienți care utilizează acest tip de servicii.

- Cel mai bun serviciu SaaS (software as a service) de pe piață
- Cel mai bun serviciu IaaS/Paas (Infrastructure/Platform as a service) de pe piață
- Cel mai inovativ startup de cloud
- Startup-ul de cloud cu cel mai bun potențial de business
- Cel mai bun serviciu de cloud pentru sectorul public
- Serviciul de cloud cu cel mai mare impact în business

”Candidații de anul trecut ne-au spus că am fost exigenți.
Anul acesta am încercat să facem mai facilă procedura de înregistrare fără să ne pierdem din rigurozitate iar materialele complete de pe site ajută candidații să înțeleagă toate detaliile”
, spune Elena Zvarici, președinte al Eurocloud România.

Printre câștigătorii competiției de anul trecut se numără RenderStreet, Ymens, Siveco și GTS Telecom.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod