Workshop - Tehnici de Eliberare Emotionala

Tehnici de Eliberare Emotionala, cunoscut generic sub denumirea EFT – Emotional Freedom Techniques este o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape orice fel de probleme emotionale si fizice: panica / anxietate; frici / fobii - vorbit in public, inaltime, serpi, paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc; depresie; furie; dependente (dulciuri, alcool, cafea, droguri etc); ADHD; traume, abuzuri (fizice sau emotionale); sindrom de oboseala cronica, stress; insomnia; probleme de vedere; slabire; dureri (de orice fel – cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc); alergii, lupus, psoriazis; tensiune, diabet, astm; disfunctii sexuale, probleme urinare etc.
Tehnici de Eliberare Emotionala, cunoscut generic sub denumirea EFT – Emotional Freedom Techniques este o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape orice fel de probleme emotionale si fizice: panica / anxietate;  frici / fobii - vorbit in public, inaltime, serpi, paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc; depresie;  furie; dependente (dulciuri, alcool, cafea, droguri etc);  ADHD;  traume, abuzuri (fizice sau emotionale); sindrom de oboseala cronica, stress; insomnia;  probleme de vedere;  slabire; dureri (de orice fel – cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc); alergii, lupus, psoriazis;  tensiune, diabet, astm; disfunctii sexuale, probleme urinare etc.
 
Aceasta metoda isi are originea in eforturile doctorului american Roger Callahan, care in anii ‘70 a reusit sa-si trateze pacientii folosind metode din medicina traditionala orientala si informatii din teoria cuantica a lui Einstein.
Metoda sa (TFT – Thought Field Therapy) a fost preluata si imbunatatita de unul dintre studentii sai, Gary Craig, care este astazi cunoscut in toata lumea drept creatorul EFT – Emotional Freedom Techniques.
 
Desi metoda a fost creata pentru a ajuta in demersurile psihoterapeutice (reduce terapia de la ani sau luni la minute sau ore), este foarte usor de invatat si aplicat de catre orice intr-un timp foarte scurt. Atunci cand a fost aplicata s-a observat ca are ca efect imbunatatirea starii fizice.


Ca tehnica de realizare, terapia consta in stimularea cu ajutorul degetelor a catorva puncte aflate pe unele meridiane energetice ale corpului, timp in care se face o referire verbala la problema asupra careia se lucreaza.

 Workshopul cuprinde o parte de teorie, o parte de demonstratie si o parte de practica si este sustinut de psihologul Corina Marin.  

Workshop-ul are loc duminica, 25 martie 2012, intre orele 10.00 – 19.00, la Centrul Shakti SPA / mind, body & soul din Strada Nicolae Beldiceanu nr.
7 (intrarea din Stanislav Cihoschi), Sector 1, Bucuresti.

Detalii la telefon: 0723.692.712. Taxa de participare este de 150 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod