Victoria și David Beckham și-au sărbătorit romantic, în Franța, a-24-a aniversare a nunții lor: “Încă ne ținem de mână!”

Povestea de iubire dintre fostul fotbalist profesionist internațional de top, David Beckham, și fosta membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham, a ajuns la cea de-a 24-a aniversare. Cei doi au sărbătorit romantic, în Franța.
Au trecut 24 de ani de la nunta Victoriei cu David Beckham și, în ciuda relației lor care a avut și câteva momente tensionate, cei doi sunt încă împreună, la fel de îndrăgostiți ca la început.
 


Victoria și David Beckham au sărbătorit romantic, în Franța


 
La data celei de-a 24-a aniversări a nunții lor, David (48 de ani) și Victoria Beckham (49 de ani) au făcut o serie de postări pe Instagram pentru a marca evenimentul. Cuplul britanic a sărbătorit acea zi specială, de acum 24 de ani, romantic, în Franța. 
 


Aniversare marcată pe Instagram



 
În postarea sa, fostul fotbalist profesionist a umblat în cutia cu amintiri și a prezentat o fotografie veche cu el și Victoria, ambii ținând în brațe niște cățeluși.
 
„În această zi 4.7.99… 24 de ani și numărătoarea continuă. Cea mai bună soție, mamă și partener de băut (de cele mai multe ori). La mulți ani, te iubesc atât de mult.”, a scris David la postarea ce marchează aniversarea nunții lor.
 
Vedetele s-au înghesuit rapid să-i felicite și să le ureze toate cele bune. 
 
„La mulți ani pentru cuplul meu favorit din lume”, a scris Eva Longoria, vedeta serialului “Desperate Housewives” și cea mai bună prietenă a Victoriei Beckham.
„Atât de frumos”, a scris și starul din serialul “Charmed”, Alyssa Milano.
„Iubește-ți iubirea.”
Actorul Josh Brolin,  protagonistul filmului “No Country For Old Men”, a postat un comentari simplu: „Wow”.
 


Victoria a împărtășit amintiri cu fanii

 
Victoria a avut propriile postări pe Instagram pentru aniversare – împărtășind amintiri atât vechi, cât și noi. Într-o fotografie, David se uită cu dragoste la ea, în timp ce ea face contact vizual cu camera, strângând ferm mâna soțului ei. Ea a prezentat și alte două fotografii ale cuplului: una cu el sărutându-i capul și alta în care cei doi savurau împreună un pahar de vin.
„Încă ne ținem de mână și încă râd (cu tine, nu doar de tine). Te iubesc atât de mult”, a scris Victoria, pe Instagram, lângă postarea cu pricina.

 
Fosta membră a Spice Girls a postat un filmuleț de la nuntă

 
 

 
Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, a postat, tot pe Instagram, și un filmuleț de la nunta ei cu David, de acum 24 de ani.  În filmare, cuplul taie un tort uriaș, folosind o sabie adevărată.

 
Aniversare romantică în Franța

 

La împlinirea a 24 de ani de la ziua în care și-au unit destinele, Victoria și David Beckham încă mai au ochi doar unul pentru celălalt.
Cu doar câteva zile în urmă, cei doi s-au așezat în primul rând la spectacolul Jacquemus, din Versailles, Franța, și s-au privit în ochi, în timp ce în jurul lor se derula o grandioasă prezentare de modă.
 
Cuplul a navigat de-a lungul apei, la Palatul Versailles, cu o barcă cu vâsle, de pe care au urmărit prezentarea de modă, la care au participat inclusiv modelele Kendall Jenner și Gigi Hadid.
 
Plimbarea lor cu barca s-a transformat într-o mini întâlnire romantică, deoarece cei doi s-au comportat ca niște proaspăt îndrăgostiți. Tot timpul s-au îmbrățișat unul pe celălalt și au schimbat zâmbete dulci.
 


Zvonurile despre aventurile lui David nu au reușit să-i despartă

 

Cei 24 de ani de relație, dintre Victoria și David Beckham, au adus cuplului patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, însă nu a fost totul doar lapte și miere. Dar, în ciuda tuturor acestor suișuri și coborâșuri, cei doi au rămas împreună.
 


Aventură la Madrid?

 

Primele zvonuri despre o aventură a lui David au apărut în 2004, când publicația News of the World anunța că fotbalistul echipei Real Madrid (pe atunci), David Beckham, și-ar fi înșelat soția cu Rebecca Loos, angajata a unei firme de management sportiv din Madrid.
Publicația a prezentat și o poză cu David și Rebecca Loos, precizând că la 90 de minute de la realizarea acesteia cei doi au făcut sex.

 
O prostituată de lux pretindea că a făcut sex cu Beckham

 
 
O prostituată de lux, Irma Nichi, pretindea, în 2010, potrivit revistei InTouch, că a făcut sex cu David de cinci ori, în anul 2005, și îi acorda fotbalistului doar nota 7,5 pentru prestația sexuală. Mai mult, Irma Nichi susține că David a plătit-o cu 10.000 de dolari, pentru partidele de sex.
Scandalul cu prostituata de lux a apărut după ce, în urmă cu mai mulți ani, s-a zvonit că David ar fi înșelat-o pe Victoria cu bona copiiilor săi.
 

 
Văzut în compania unei cântărețe de operă

 

În 2012, Katherine Jenkins, o cântăreaţă de operă foarte cunoscută în Marea Britanie, a fost văzută de câteva ori în compania celebrului fotbalist David Beckham.
Deşi zvonurile că Jenkins ar fi avut o aventură cu David Beckham nu erau prea răspândite în mass-media, ele au apărut în toată presa britanică, potrivit dailymail.co.uk, după ce cântăreaţa a postat pe Twitter un mesaj în care infirma aventura. 
 
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
5 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod