Tudor Chirilă, critici dure la adresa lui Iohannis pentru că susţine Antena 3

Artistul a postat pe pagina sa de Facebook un atac fără precedent la adresa preşedintelui României după ce acesta i-a luat apărarea lui Mihai Gâdea în disputa cu ANAF.

Liderul trupei Vama şi jurat al emisiunii Vocea României a luat din nou atitudine. L-a făcut prost pe preşedintele Klaus Iohannis după ce acesta din urmă a sărit în apărarea celor de la Antena 3 ameninţaţi cu evacuarea din sediile care au intrat în posesia statului pentru a acoperi prejudiciul făcut de Dan Voiculescu, proprietarul postului TV, închis pentru corupţie.

"Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative.

În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă", a declarat preşedintele României unui reporter Antena 3, miercuri seara. Acesta e momentul în care Klaus Iohannis şi-a părăsit electoratul pentru a sări în braţele publicului postului TV condus de Mihai Gâdea.
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan pe 21 Feb 2016, 11:40
    un cetatean platitor de taxe

    Bravo Tudore..sunt de acord cu tine

    0
    0

  • eduard pe 21 Feb 2016, 10:39
    unu-l mai inteligent ca altul

    ce ar mai fi de spus cand totul este in pikaj ,suntem sclavi cu acte in regula

    0
    0

  • gaude pe 20 Feb 2016, 23:45
    bai ,porcule!!!

    cunosti tu legea ,bai drogat basist de kkt ce esti,incat sa spui ca au procedat legal cei de la ANAF?ai auzit,imbecilule ,de dreptul de preemptiune sau de protectia chiriasilor???dar de ocrotirea tertului de buna -credinta ai auzit ,gunoi uman ce esti???? daca esti cretin,taci macar din buda aia de gura!!!

    3
    3

  • ciclopus pe 20 Feb 2016, 21:14
    Cine-i prost?

    Eu nu sunt om politic și nu sunt fan Iohannis.Adevărul trebuie respectat:Iohannis nu a ținut parte antenelor și lui voiculescu dar a apărat libertatea presei și jurnaliștii .Mulți au înțeles greșit mesajul președintelui și unii au spus că este prost!Cred că este multă obrăznicie,nesimțire și aroganță din partea unora !Oare nu cei ce nu înțeleg sunt proștii?Probabil Chirilă are probleme de comprehensiune!??Vrea să-și facă reclamă ieftină încă odată?Eu am urmărit gesturile și exprimările lui Chirilă și nu cele care demonstrează că este bine pregătit în ceea ce face!Iohannis este mai bine pregătit la comportamentul atitudinal decât Chirilă .

    5
    3

  • cioaza pe 20 Feb 2016, 20:02
    BV MAN

    Mi-ai luat cuvintele din gura ! BV

    1
    2

  • liviu pe 20 Feb 2016, 19:57
    pe mine m-a furat acest...voiculescu!!!

    sunteti niste gunoaie toti cei care-l atacati pe chirila...Nu va puteti ridica nici pana la glzna lui...Aparati un HOT pentru care veti pierde sevicii , vize si veti plange la pensie...Da, pe mine m-a fura voiculescu !!!!pe voi ,nu ????

    2
    3

  • liviu pe 20 Feb 2016, 19:57
    pe mine m-a furat acest...voiculescu!!!

    sunteti niste gunoaie toti cei care-l atacati pe chirila...Nu va puteti ridica nici pana la glzna lui...Aparati un HOT pentru care veti pierde sevicii , vize si veti plange la pensie...Da, pe mine m-a fura voiculescu !!!!pe voi ,nu ????

    2
    5

  • Decebal pe 20 Feb 2016, 18:27
    Realitatea

    De ce nimeni nu a comentat atunci cand ANAF a inchis zeci de afaceri de familie pentru nereguli financiare. De ce atunci cand ANAF a aplicat aceiasi masura pentru alte bunuri si spatii nimeni nu a spus nimic? De ce nimeni nu a comentat decizia DNA de a pune sub urmarire penala directorul ANAF pentru ca nu a executat hotararea judecatoreasca de a recupera paguba de la Voiculescu? Cat despre cei doi ambii au dreptate.

    5
    1

  • Victor pe 20 Feb 2016, 16:15
    Prostia lui Chirila

    Te credeam mai destept, dar m-am inselat. Se vede ca nu ai inteles ca aici nu este vorba de a tine partea cuiva si te-ai comportat ca o tata de la mahala. Aici este vorba de inchiderea cu orice pret a 4 televiziuni si a unui ziar. Este vorba de a pune lacat pe presa. Ce ai zice daca maine s-ar intampla acelasi lucru cu PRO TV de unde acum castigi niste bani, daca s-ar intampla la fel cu Realitatea TV, B1TV, ziarul Adevarul, ziarul Evenimentul zilei etc. tot la fel te-ai manifesta? Nu cred. De aici si nimicnicia ta. Si mai zici ca esti urmasul lui Ioan Chirila, un mare ziarist.

    8
    3

  • mtzza pe 20 Feb 2016, 13:51
    iarba dracu'

    Nu-l luati in seama, ca de obicei a tras pe nas ... de' obicei Vamaiot - sau nonconformist. Oricum ratat.

    7
    3

  • Gheorghe Deresu pe 20 Feb 2016, 08:43
    Capra-i capra pana crapa ...

    Pentru „fetele mari” aparute in politica damboviteana ca ciupercile dupa ploaie, in urma unor erori grosolane ale romanilor, inteleptii ne spun: „Hotul striga hotii” „Să moară și capra vecinului” „Să moară capra vecinului este obsesia văcarilor” (Victor Martin).

    3
    0

  • ticu pe 20 Feb 2016, 07:13
    vai de el

    Nu imi place cum behaie chirila, si pana acum suportam ca exista ...dar daca el . in tampenia lui, vrea sa nu pot vedea anumite posturi TV, nu mai vreau nici eu ca el sa apara cu meacla drogata , de oaie umpluta cu bere ieftina , pe ecran , in public sau pe strada !!!! Sa stea la iesle si sa rumege in liniste !!!!

    4
    5

  • decebal pe 20 Feb 2016, 06:58
    un handicapat mintal - antiroman- anti libertatedeexprimare

    acest specimen , pe langa ca arata jalnic si posteaza jalnic !! este un anti ROMAN este un gunoi ce NU apreciaza ca este liber si care NU vrea ca NOI sa avem liberul arbitru la informatii !! cred ca CINEVA da bani pentru ca acest individ sa spuna mizerii despre poporul ROMAN !! acest specimen retardat , afon , cu aspect de gibbon , oare cine credeti ca pleaca urechea la aceste pareri ! mesaj pentru acest " geniu " mussicall ...... daca NU-TI place ANTENA 3 , du-te si cumpara o telecomanda , si schimba canalul !! TRAIM in DEMOCRATIE !! eu cand TE vad la televizor NU schimb canalul , INCHID televizorul de grija sa nu se strice !!

    8
    6

  • david pe 20 Feb 2016, 01:48
    Antenele si manipularea_2

    Cam tarziu si-a adus aminte de democratie si scriitorul Mircea Cartarescu, dupa ce in comunism s-a simtit foarte bine, neatins in turnul sau de fildes. Nu-l mai citati pe acest egoist !

    5
    1

  • Popa Lin pe 20 Feb 2016, 01:44
    Antena 3

    am fost de două ori la Antena 3 unde nu am reuşit să contactez pe nimeni...tot zadarnice au fost şi încercările mele de lua legătura cu un reporter prin abordarea celor ce erau cu masini pe care scria Antena 3...că eu din 2009 vreau să arăt ce ticăloşi sunt magistraţii din România, dar nimeni nu mă aude! desigur nici la Cotroceni...nu mi-am pierdut speranţa! nu una, ci 100 de mizerii din infecta Justiţie Română vreau să arăt pe bază de documente, nu numai despre o judecătorie de aiurea, ci despre toate instituţiile inclusiv alea de la Bucureşti! sunt Popa Lin şi mă puteţi contacta pe facebook, mess tel 0760458719

    5
    2

  • david pe 20 Feb 2016, 01:42
    Antenele si marea manipulare

    Ce studii ai domnule Tudor Chirila, casa-ti dai cu parerea ? Cred ca orice ar fi spus Presedintele ar fi fost la fel de prost inteles de cei cu cateva clase si oarece studii (teatru, vocalize, arte, s.a.). Domnia sa NU a luat apararea Antenelor, ci a spus ca s-a supra inflamat actiunea administrativa a ANAF, printr-o interventie in forta. Nu a luat apararea nimanui ! Daca va intereseaza asa mult democratia, de ce nu v-ati mobilizat pentru a sustine propunerea PNL pentru turul 2 in alegerile locale (de primari). Vreti sa ne trezim cu aceiasi sase primari de sectoare, nemaivorbind de orase?

    3
    3

  • Antene securiste pe 20 Feb 2016, 01:09
    Pentru Cristian

    Esti maxim de prost Cristiane. Ai consultat cumva tu dosarele?Daca iti imaginezi ca un singur om ar putea scrie milioanele de pagini de dovezi pe care bietii procurori le aduna si le redacteza apoi zi si noapte, esti dus rau! Nu exista procurori in toata lumea asta pt cati infractori exista in Romania, nu fac fata saracii la cata coruptie este! Asta pt ca astia ca tine si ca antenistii se gandesc tot timpul ce sa mai faca ''sa iasa banul gros si fara munca''. Si cand e prins un amic de-al vostru cu furaciune/inselaciune/frauda/blat sariti de c.r in sus ca nu sunt dovezi, desi ele sunt cu miile, rezulta din acte oficiale, din facturi, chitante si marturii de la dosare. Asta pt ca stiti ca voi urmati, va tremura chilotii, mai "cinstitilor"! O, viitori preacinstiti eroi ai inchisorilor!

    6
    3

  • diana tantzi pe 20 Feb 2016, 01:06
    Tudor Chirilă, critici dure ...

    OK CORUPTIE LA PRIVATIZARE - CORUPATORII primesc inchisoare si recuperarea pagubei ! - CORUPTII = FUNCTIONARI GUVERNAMENTALI citi ani a primesc si cum se recupereaza parte din paguba si de la CORRUPTI ASTA ROMANIA = MAFIA GUVERNANTILOR , POLITICIENILOR, MAGISTRATILOR CORUPTI NU PATESC MAI NIMIC SCIRBA SI RUSINE CA SUNT CONTEMPORAN CU ASTIA

    8
    1

  • Ion Dolanescu pe 20 Feb 2016, 01:05
    Tudor Chirila

    Noul Mesia al Romaniei, Tudor Chirila de profesie gargaragiu.

    9
    5

  • Andri Popa pe 20 Feb 2016, 00:58
    Legat de Chirilă, nu de ce dl.Hopa Mitică, deşi diferenţa nu e mare

    Păi să mănânce şi gura lui Pavel Chirilă ceva, că numai pe ce cântă el nu-l promovează nimeni. Aşa, aplică şi el reţeta Madonaei. Felicitări pt. poza postată, îl reprezintă perfect pe băiat

    5
    7

  • Geo pe 20 Feb 2016, 00:41
    Un bou drogat a ajuns far calauzitor

    Acest drogat si betivan i se pune in praful pe care il inhaleaza probabil si niste scrum de la tigarile pe care le fumeaza Binomul, in pauza de cafea. Altfel nu-mi explic ca dintr-un vamaiot boem, al carui scop suprem in viata era doar sa doarma intr-un cort pe plaja inconjurat de un gard din sticle de bere consumate, devine brusc un emitator de pareri social politice. Asta nu ar fi nimic in neregula, orice dobitoc are dreptul la opinie, dar propagarea acestui maimutoi mi se pare dubioasa.

    13
    13

  • Hopa Mitica pe 20 Feb 2016, 00:05
    MARIRI de pensii si mariri de salarii - MAREA PACALEALA

    Domnilor ! Nu va mai lasati pacaliti ! Va rog sa cititi cu atentie ! Daca vi se pare real si normal ce am scris, transmite-ti mai departe altor prieteni si altor cunostinte ! Cine stie , poate cineva sau toti la un loc reusim sa ne luam ce de fapt este al nostru. Poate impreuna, reusim sa indreptam aceasta nedreptate ! Ma adresez celor ce vor avea rabdare sa citeasca si sa inteleaga cele ce voi scrie. Domnilor , la fiecare marire de salar si de pensii, am fost MEREU pacaliti . Am sa explic intai teoretic , dupa care voi da si un exemplu . La un anumit moment , in ianuarie 2016 , in baza proiectului Legii Salarizarii , s-a fixat un raport de 1 la 10 sau pana la 15, intre cel mai mic salar si cel mai mare salar . Acum , sunt fixate anumite salarii pentru cei ce lucreaza si anumite pensii pentru cei ce au acest drept. Odata cu aceasta FIXARE , a salariilor si a pensiilor , s-a facut si ERARHIZAREA . Simultan, cu aceasta reglementare de erarhizare , practic se stabilesc DIFERENTELE dintre salariul cel mai mic si celelalte salarii . Explicit se FIXEAZA diferenta dintre salarul minim , sa-i zicem salarul nr. 1 si salarul nr. 2... , 3.... , pana la cel maxim adica salarul nr. 15. Erarhizarea salariilor a fost facuta, si in raport cu nivelul calificarii in domeniul respectiv , dar si in raport cu alte domenii de munca . Astfel incat sa fie o diferenta salariala intre un medic rezident de anul intai , de unul de anul doi si de unul de anul trei si tot asa pana la medic specialist, etc . Si astfel de diferente sunt in toate domeniile . Alte diferente salariale apar si datorita muncii prestate , astfel incat , salariul unui strungar ( vorbim NUMAI de salariul de incadrare ) este mai mare decat salariul unui paznic dar mai mic decat al unui arhitect. Aceste erarhizari sunt stabilite si toata analiza pleaca de la aceste erarhizari .Aceste erarhizari sunt, si au fost acceptate de toti . Fara sa va suparati pentru insistenta mea , va rog sa va concentrati atentia ! Sa presupunem salariile urmatoare : - salarul nr 1 = 1000 lei/luna - salarul nr 2 = 2000 lei/luna - salarul nr. 3 = 3000 lei/luna - ........................................................ - salarul nr. 10 = 10 000 lei/luna - ........................................................ - salarul nr. 15 = 15 000 lei/luna Dupa cum se vede, conform ratei de crestere , diferenta intre un salar si urmatorul in ordine crescatoare sau descrescatoare este de 1000 lei . Aceasta DIFERENTA este FIXATA respectand mai multe criterii . Aceste criterii sunt de comun acceptate si ele respecta printre altele, criteriu volumului de munca , criteriul complexitatii muncii , croteriu dificultatii muncii, criteriul de risc al muncii , .... si criteriul CONTRIBUITIVITATII . Bineinteles, cei cu salarii mari sunt mai putini , iar cei cu salarii mici , mai multi . Problema noastra este ca NOI , suntem cu salariile mici la categoria salariilor nr. 1, 2 si 3, iar EI, cei care H O T A R A S C maririle de salar au salarii la categoria salarului nr. 7 , 8 , 9 , 10 . Dar prin LEGE, se fixeaza aceasta erarhizare , astfel incat conform criteriilor de diferentiere apar ( este doar un exeplu) de cate 1000 de lei intre salarii . Daca, la toate salariile aplicam o marire (ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!!! ) PROCENTUALA de 10% salariile vor deveni: - salarul nr.1 – 10% la 1000 = 1100 - salarul nr. 2 – 10% la 2000 = 2200 - salarul nr. 3 – 10% la 3000 = 3300 - ................................................. - Salarul nr. 10 – 10% la 10000 = 11000 - Salarul nr. 15 – 10% la 15000 = 16500 Dupa aceasta asa-zisa majorare de salar DIFERENTELE intre salarii se schimba in defavoarea salariilor mici, adica a salariilor noastre. Conform aceste „MAJORARI” de 10% DIFERENTELE salariale NU MAI SUNT de 1000 lei intre fiecare nivel de salarizare , asa cum se stabilise initial, ci apar urmatoarele diferente: 2200-1100 = 1100 ; 3300-1100=2200;.... 11000-1100=9900 ; .... 16500-1100= 15400 Intre salarul = nr 1 si 2 = 1 si 3 = 1 si 4 = 1 si 10 = 1 si 15 1100 2200 3300 9900 15400 VA ROG , sper ca ati retinut , inainte de marire , intre salarul nr. 1 si salarul nr 2 era o diferenta de 1000 de lei. dupa marire diferenta de salar se mareste si devine 1100 , 2200, ... deci se schimba , se schimba FARA ca nici un CRITERIU care a dus la aceasta erarhizare sa se fi modificat . TREBUIE NEAPARAT sa fie eliminat MODUL PROCENTUAL , de marire , sau indexare a salariilor . SINGURA forma de marire , indexare , etc, de salarii sau pensii TREBUIE facuta liniar , numai in acest mod, sunt pastrate, criteriile si acordurile initiale . Numai , acest mod de calcul , LINIAR ( in limbaj matematic) , mentine DIFERENTA intre salarii, constant , iar marirea este UNIFORMA pentru toti. Numai acest mod de calcul, PASTREAZA criteriile care au stat si stau la baza elaborarii unei Legi a Salarizarii . Imaginativa o crestere liniara , la toti salariatii aceiasi suma ! La toti pensionarii sa le creasca pensia cu aceiasi suma.... Haideti sa transformam acest vis in realitate ! „ DACA NU LUPTAM PENTRU CEEA CE VREM, INSEAMNA CA MERITAM CEEA CE AVEM „ Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi ! Scuze , daca considerati ca v-am deranjat inutil . M-am adresat celor ce intelg diferenta intre o crestere liniara si una procentuala .

    9
    3

  • Cristian pe 20 Feb 2016, 00:03
    Abuzurile lui Kovesi...

    Dar despre abuzurile stalinistei Kovesi, nimic, nimic? Cea care bagă la pușcărie pe cine vrea ea, cu dosare inventate mai ceva ca pe vremea Tribunalului Poporului...

    11
    17

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod