Trăsăturile feminine pe care bărbații le adoră: Cum să fii de-a dreptul irezistibilă

Am observat că foarte multe dintre cititoarele noastre sunt interesate de acest subiect: ce ne face atrăgătoare? Care sunt trăsăturile cărora un bărbat nu le poate rezistă?
Și m-am gândit să-ți povestesc despre ce cred eu că o face pe o femeie atrăgătoare în față unui bărbat echilibrat. Am accentuat acest lucru pentru că nu vrei să atragi un bărbat care e în căutare de trofee pe care le aruncă după ce le cucerește sau un bărbat indisponibil emoțional, total lipsit de empatie și centrat doar pe el.
 


Fii naturală

 

Fii tu! Fii naturală, nu cum crezi că ai fi mai bună, mai deșteaptă, mai sexy, mai amuzantă, mai stilată, mai interesantă, mai plăcută, mai atentă, mai binevoitoare.
Orice încercare de a fi altcineva te transformă într-o persoană neautentica, rigidă, cineva care se forțează să fie altcineva de dragul de a fi plăcută, iar într-un final va obosi să se prefacă. Asta ar putea să îl surprindă și chiar să-l îndepărteze pe partenerul care a fost atras de măștile tale. Zâmbește, glumește, joacă-te, nu te lua atât de tare în serios, ești la o întâlnire cu bărbatul care îți place, nu la una de afaceri.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro
23 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod