Tori Spelling, starul din "Beverly Hills, 90210", divortează după 18 ani de mariaj? Soțul ei a anunțat despărțirea, apoi a șters postarea

Tori Spelling a fost fotografiată sosind la casa unei prietene, cu copiii ei și cu mașina plină de bagaje, la doar câteva zile după ce soțul ei, Dean McDermott, a postat, pe internet, o declarație, pe care a șters-o, la scurt timp, în care anunța că s-a încheiat mariajul lor.
Tori, în vârstă de 50 de ani, a fost văzută, miercuri seară, cu copiii ei la casa unei prietene din Pasadena, California. Așa că se naște întrebarea: Torri Spelling, starul din "Beverly Hills, 90210", divortează după 18 ani de mariaj?  

 
 
 Soțul ei a anunțat despărțirea, apoi a șters postarea



Faptul că Tori a sosit, la casa prietenei ei, cu o mașină plină de bagaje, jucării și alte bunuri nu face decât să adauge mai mult combustibil zvonurilor despre o eventuală separare de soțul ei, actorul Dean McDermott.
Mai mult, în momentul plecării la amica ei, Tori purta un hanorac galben cu inscripția: „Ce naiba se întâmplă”.
Dean McDermott, a postat, pe internet, o declarație, pe care a șters-o, la scurt timp, în care anunța că s-a încheiat mariajul lo

Dean, hotărât să se despartă de Tori?
 

Dean i-a surprins și i-a derutat pe fanii săi, în weekend, când și-a anunțat despărțirea de Tori, printr-o postare pe Instagram, pe care, ulterior, a șters-o, după puțin timp.
 
 Actorul este „100 la sută serios” cu privire la încheierea căsniciei sale cu Tori Spelling, cu care este căsătorit din 2006, potrivit People.

„Dean vrea 100% să iasă din această căsătorie. A șters postarea de pe rețeaua de socializare pentru că Tori nu a vrut să o păstreze. Dar el își face bagajele și este 100% serios în privința asta”, a declarat, potrivit presei, o sursă apropiată lui Dean.
De asemenea, sursa a mai precizat că Dean McDermott nu s-a mutat din locuința lor comună din motive financiare și nu și-a găsit încă un apartament pe care să și-l permită.

“Nu mai suportă. I-a spus că a terminat”, a mai spus sursa.
 


Dean McDermott a recunoscut că și-a înșelat soția



De altfel, Tori Spelling nu a scris nimic despre Dean, pe rețelele de socializare, duminică, de Ziua Tatălui.
 
În ultimii ani au tot existat zvonuri cu privire la problemele din familia lor, însă, de fiecare dată, s-au stins, cumva, speculațiile.
De altfel, Dean McDermott (57 de ani) a și recunoscut deschis, în 2014, că și-a înșelat soția de mai multe ori.

Tori, starul din serialul “Beverly Hills, 90210”, este mamă a cinci copii, pe care îi are cu soțul ei, actorul Dean cu McDermott - Liam, 16 ani, Stella, 15 ani, Hattie, 11 ani, Finn, 10 ani și Beau, șase ani. Dean McDermott este, de asemenea, tatăl unui băiat, Jack, în vârstă de 24 de ani, pe care îl are cu fosta sa parteneră, Mary Jo Eustace.

Tori Spelling nu a făcut, încă, nicio declarație publică, după ce Dean McDermott a derutat fanii, ștergând postarea de pe Instagram, în care a anunțat că au decis să se despartă după 18 ani.
 


Ce a scris Dean pe Instagram

 

În postarea inițială, McDermott a spus că el și Spelling au promis să „lucreze împreună ca părinți iubitori” pentru cei cinci copii ai lor.
 El a scris: „Simt o mare tristețe și am o inimă foarte grea că, după 18 ani împreună și 5 copii minunați, @torispelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem, fiecare, o nouă călătorie a vieții noastre.

Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori și să ne ghidăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă. Vă rugăm să ne respectați cu toții confidențialitatea, deoarece ne folosim acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste și pentru a ne strădui să fie bine. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și amabilitate.”



Apropiații susțin că, între ei, situația se derula bine

 
 
Apropiați au cuplului susțin că declarația lui McDermott a apărut „din senin”, deoarece cuplul se descurca, aparent, mai bine în ultima vreme.

„Prietenii lor le-au văzut suișurile și coborâșurile de-a lungul anilor, dar chiar păreau să fie bine în ultimele luni.
Dacă asta s-ar fi întâmplat cu un an în urmă, ar fi fost de așteptat pentru că lucrurile au fost groaznice între ei.
Sigur, încă aveau dezacordurile lor, dar în ultimele șase luni lucrurile s-au derulat bine între ei”, a precizat o sursă apropiată cuplului.


O persoană din interiorul familiei a declarat pentru People că McDermott și Spelling „au încercat, cu siguranță, să aducă armonie în cuplu, în ultimele luni, iar lucrurile s-au simțit mult mai puțin toxice. De asemenea, au făcut eforturi pentru a face ca sărbătorile și etapele speciale din viața de familie să decurgă bine și, în present, erau în echilibru. mult mai în ton unul cu celălalt. Era o diferență ca între zi și noapte față de ultimii doi ani”.

Un alt apropiat a declarant că cei doi „nu divorțează” și „au fost mai bine ca niciodată” în ultima vreme, potrivit Us Weekly.

„Au avut suișuri și coborâșuri ca orice cuplu, dar ei au continuat să lucreze la căsătoria lor prin consiliere de cuplu. Se iubesc și nu se vor despărți”, au mai susținut apropiații.

Prietenii cuplului cred că McDermott a fost forțat să posteze anunțul pe Instagram după ce ar fi avut o dispută cu Spelling.

„În mod evident, a regretat, așa că a șters postarea”, a mai spus sursa.

 
 
Cum s-au cunoscut cei doi

 

Tori a fost căsătorită, înainte de McDermott, cu actorul Charlie Shanian în 2004, dar fostul cuplu a divorțat în 2006.
Tori și Dean Mc Dermott s-au cunoscut și și-au început relația în timp ce lucrau la filmul “Lifetime”, în 2005 - când amândoi erau căsătoriți cu alte persoane.

Vedetele s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Fiji pe 7 mai 2006, la mai puțin de o lună după ce Tori și-a finalizat divorțul de Charlie și în urma despărțirii lui Dean de Mary.

Cuplul a rămas împreună, în ciuda faptului că a fost lovit, de-a lungul anilor, de zvonuri de divorț și de rapoarte despre probleme financiare.
De asemenea, ei au fost ;I protagoni;tii unui reality-show intitulat ȚTori & Dean: Home Sweet Hollywood”, difuzat din 2007 până în 2012.

La sfârșitul anului 2013, a ieșit la iveală faptul că McDermott a avut o aventură, în timp ce era căsătorit cu Spelling, dar cei doi au ales să treacă peste infidelitate pentru a-și păstra căsnicia intactă.
 


Tori și Dean dormeau în camere separate

 

Totuși, în 2021, actrița a recunoscut, la Jeff Lewis Live, de la SiriusXM, că ea și soțul ei dormeau în paturi separate.

Ea i-a spus lui Lewis în timpul interviului: „Chiar acum, copiii și câinii mei dorm în patul meu” și a adăugat că Dean era „într-o altă cameră”.

O sursă a declarat la acea vreme pentru Entertainment Tonight: „Tori și Dean fac lucruri ca o familie de dragul copiilor lor și trăiesc în aceeași casă, dar dorm în camere separate. Tori este mai vocală despre ce se întâmplă între ei, iar Dean este ținut sub control. Dean a fost prins cu atâtea minciuni și infidelități, de-a lungul anilor, iar Tori a trecut peste asta.
Dean nu vrea să divorțeze din motive financiare, iar Tori nu vrea de dragul familiei lor”.

În iunie 2022, s-a susținut că Tori și Dean – care s-au căsătorit în 2006 – s-au despărțit, o sursă spunând pentru UsWeekly că „trec printr-un process de despărțire”.

La începutul acestui an, în martie, o sursă  apropiată cuplului a declarant că cei doi luptă pentru căsnicia lor și „încă fac tot posibilul pentru ca aceasta să funcționeze. Consilierea matrimonială a reprezentat o mare parte a modului în care încearcă să rezolve lucrurile și, până acum, a mers destul de bine. Copiii lor se descurcă bine.
Toată lumea face tot posibilul să mențină lucrurile pe linia de plutire și să trăiască o viață cât mai normală posibil și să încerce să rămână fericiți”.
 


Tori, privată de moștenirea de la tatăl ei
 

 
Când Tori și-a pierdut tatăl, pe Aaron Spelling, în 2006, ea a moștenit doar 800.000 de dolari din averea sa imensă, estimată la 600 de milioane de dolari.

Mama lui Tori, Candy, care era executorul moșiei lui Aaron, a declarat pentru New York Times că fiica ei a primit atât de puțin din cauza extravaganței ei.

Tori a împărtășit în propria carte, din 2013, intitulată “Spelling It Like It Is”, că a fost forțată să învețe să strângă baierele pungii,  dar nu fără disconfort.

Ea a scris: „Nu este vina mea că sunt o fată din centrul orașului, blocată într-o viață din mijlocul orașului. Am fost crescută în opulență. Standardele mele sunt ridicol de înalte. Nu ne putem permite acest stil de viață, dar când crești cu o lingură de argint este greu să o transformi în plastic”.
 
 
Surse foto: Hepta și Instangram 
23 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod