Trei soluţii simple ca să fii fericită alături de iubitul tău

Relaţiile sunt simple şi complicate în acelaşi timp. E important ca la început de drum ambii parteneri să fixeze regulile. Ştiu că asta nu are legătură cu romantismul şi pasiunea unei

Relaţiile sunt simple şi complicate în acelaşi timp. E important ca la început de drum ambii parteneri să fixeze regulile. Ştiu că asta nu are legătură cu romantismul şi pasiunea unei iubiri fulgerătoare, dar dacă vreţi să reuşiţi e nevoie şi de un strop de raţiune. Aşa că e foarte important să vă impuneţi chiar de la prima întâlnire.

1. Fii independentă! Pe bune, dacă lucrezi, ai o carieră, te va dori mult mai mult. Nu contează câţi bani câştigi, e important să simtă că eşti pe picioarele tale.

Te va respecta. S-au dus vremurile în care bărbaţii îşi doreau pertenere casnice. Mai e ceva, chiar dacă declarativ îşi doresc asta, fiind caractere mai autoritare, pentru reuşita relaţiei e bine să-i spuneţi de la prima întâlnire că sunteţi o fire independentă şi vreţi să realizaţi ceva în viaţă. Relaţiile în care numai unul dictează nu au sorţi de izbândă.

2. Nu te neglija! Orice bărbat vrea ca partenera lui să arate bine.  Nimeni nu e atât de exigent încât să ceară imposibilul, adică la 40 de ani să fiţi ca la douăzeci, dar îşi doreşte să arătaţi cât de bine se poate în concordanţă cu vârsta.

Din această perspectivă, consider că sportul e salvator pentru orice relaţie. O împrospătează.

3. Nu face singură toată treaba! Femeile, când iubesc, mai ales la începutul relaţiei, au tendinţa de a-şi răsfăţa partenerul şi îşi asumă o grămadă de obligaţii legate de curăţenie, gătit, spălat, cumpărături. Bărbaţii au prostul obicei de a se obişnui rapid cu binele, iar, apoi, dacă privilegiile dispar vor avea senzaţia că nu mai sunt iubiţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod