Cristina Țopescu

Prietena Cristinei Ţopescu, mesaj după moartea jurnalistei. „S-a mai întâmplat asta de multe ori”

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
O prietenă a Cristinei Țopescu a publicat luni pe Facebook un mesaj în care scrie că jurnalista avea obiceiul de a-și schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune. Ea subliniază că aceasta nu s-a sinucis.

"Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Ţopescu, în urmă cu câţiva ani. Cristina care îmi este prietenă şi vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii patru ani din viaţă Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă. Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii!", a Diana Maria, luni dimineaţa, pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei Cristina Ţopescu.

Prietena jurnalistei explică de ce nu a sesizat nimeni că ea lipsea de aproximativ trei săptămâni: "Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune.

Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. În plus, aşa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Şi s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn şi două săptămâni, apoi să sune şi să povestim. Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Aşa e Cris. (...) Am refuzat să furnizez informaţii hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru că nimeni nu s-a gândit să îi ducă Lumină! Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! (...) Şi nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul."

Surse apropiate anchetei în cazul morţii Cristinei Ţopescu au afirmat, pentru Mediafax, că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violenţă, fiind puţin probabil ca aceasta să se fi sinucis, medicii legişti urmând să stabilească cauza exactă a decesului.


Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei.

Cu toate acestea, polițiștii sosiţi la faţa locului nu au găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanţii unităţii de parchet au declarat că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanţa procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod