Pe ce se bazează o relaţie?

În pragul sărbătorilor de Paşti să spunem din nou că nu există o relaţie perfectă. Atât bărbaţii cât şi femeile greşesc unii faţă de alţii, dar fac şi lucruri minunate împreună.

În pragul sărbătorilor de Paşti să spunem din nou că nu există o relaţie perfectă. Atât bărbaţii cât şi femeile greşesc unii faţă de alţii, dar fac şi lucruri minunate împreună. Cred că înţelepciunea şi generozitatea salvează orice cuplu. Şi merită făcute multe sacrificii pentru a ne salva.

De sărbători ne dăm seama cât de greu e să fii singur, să nu ai familie, rude şi prieteni pe care să-i vizitezi sau care să te viziteze. Oricâtă dragoste există între o femeie şi un bărbat, iubirea lor depinde în mod subtil de ceilalţi, de prietenii lor, de comunicarea cu familia, cu colegii, de ieşirile în oraş, de discuţii şi mii de lucruri făcute împreună.

În aceste zile se vorbeşte mult despre credinţă, pe de-o parte şi de mâncare pe de altă parte.

Românii se pregătesc să meargă la biserică şi apoi să petreacă. Cred că în aceste zile e important să ne gândim şi să-i ajutăm şi pe cei care au avut mai puţin noroc decât noi. Când facem bine în jurul nostru, efectiv punem o cărămidă la temelia relaţiei şi a familiei noastre.

Dacă ajuţi o persoană în vârstă să treacă strada sau donezi 5 lei pentru săraci la biserica din cartier, într-un fel te ajuţi şi pe tine. Renunţi la egoism şi ierţi mai uşor.

Vă mulţumesc pentru faptul că aţi citit şi aţi comentat aceste texte şi vă doresc din inimă ”Paşte fericit!”

P.S.

Următorul articol va fi publicat marţi, 17 aprilie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod