La ce-ţi foloseşte frumuseţea?

Orice femeie poate fi frumoasă. Trăim într-o lume în care frumuseţea se poate cumpăra. Trăim într-o lume în care frumuseţea are calităţi diferite. Dar la ce te ajută?
Orice femeie poate fi frumoasă. Trăim într-o lume în care frumuseţea se poate cumpăra. Trăim într-o lume în care frumuseţea are calităţi diferite. Dar la ce te ajută?

Dacă vrei să fii frumoasă doar ca să obţii o slujbă mai bine plătită, cred că e foarte puţin şi nu merită efortul. O slujbă bună o obţii şi o păstrezi dacă ştii să faci ceva bine. Deşi vei fi admirată de şefii-bărbaţi, ei au o mult mai mare nevoie de cineva care ştie ce are de făcut decât de o ”frumoasă” care-şi pileşte unghiile toată ziua. E adevărat că sunt tot felul de şefi. Chiar dacă-ţi propui să-l cucereşti, s-ar putea să reuşeşti mai repede uşurându-i munca, decât ameţindu-l cu avansurile tale.

Când frumoasele nu se mărită


Frumuseţea te ajută să ai o viaţă mai uşoară. Dar, nu de puţine ori, o poţi folosi ca să faci bine în jurul tău. O femeie frumoasă e mult mai atent ascultată de autorităţi. Poate obţine mult mai uşor o audienţă sau rezolvarea unei probleme. Frumuseţea poate fi o armă, dar şi o povară. Sunt multe femei frumoase care nu-şi găsesc un partener. Au aşteptări la nivelul frumuseţii lor şi ”tot aleg până nu mai culeg”.  

De multe ori, frumuseţea inhibă bărbaţii. Acestora le e teamă să nu fie părăsiţi, le e teamă că nu îşi pot proteja partenera şi că nu o pot păstra numai pentru ei. Atunci, mai bine renunţă.
Multe femei fac greşeala de a confunda frumuseţea cu fericirea. Nu au nicio legătură. Fericirea e o stare la care ajungi prin voinţă, educaţie şi decizii înţelepte. Frumuseţea poate face parte din fericirea ta la fel de mult cum poate face şi din tristeţea ta.
Înainte de a-ţi dori să fii frumoasă cu orice preţ, gândeşte-te la ce vrei să faci cu frumuseţea ta. Uneori te poate distruge.
23 Noiembrie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 23 Nov 2010, 14:01
    pt gabi

    ai f mare dreptate !oamenii din jurul tau te vad asa cum te vezi si tu!atunci cand te vezi urata asa te vad toti ,atunci cand te vezi frumoasa asa te vad si ceilalti!este f adevarat! si este f adevarat ca nu frumusetea e cheia succesului sau nu numai asta conteaza conteaza ce ai si in cap! in romania din pacate se merge pe principiul ca daca nu esti frumoasa sexi cu picioare lungi nu ai cum sa reusesti! zic din pacate !asta e!eu cred ca nu exista oameni urati !eu cred ca fiecare om are farmecul si sarmul lui !

    0
    0

  • gabi pe 23 Nov 2010, 03:24
    Si uratele au succes!

    Am putea avea un articol despre cele mai frumoase dintre urate? Sint multe actrite la Hollywood care au primit acest titlu! Una dintre ele din cate imi amintesc a fost actrita Bette Davis.

    0
    0

  • gabi pe 23 Nov 2010, 03:18
    frumusetea

    Am citit odata ca "o femeie desteapta nu e niciodata urata". Si cred ca asa este. O femeie ingrijita si cu bun gust nu are cum sa fie urata. Totodata am intalnit femei urate care au un "sex-apeal " incredibil. Si femei frumoase care nu stiu cum sa fie atragatoare sau "sexy"....deci...cred ca personalitatea influenteaza mult modul cum te percep ceilalti.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod