De ce vor bărbaţii să se însoare cu virgine? 5 argumente că e doar o prejudecată

În zilele noastre, discuţia despre virginitate ţine mai mult de conversaţiile dintre fetele de liceu pe Facebook. Nu cred că mai există bărbaţi care să pună o astfel de condiţie la baza

În zilele noastre, discuţia despre virginitate ţine mai mult de conversaţiile dintre fetele de liceu pe Facebook. Nu cred că mai există bărbaţi care să pună o astfel de condiţie la baza unei relaţii. Cu toate acestea, prestigiul partenerei în grupul social al bărbatului e important. Dar atât.

1. Bărbaţii, mulţi dintre ei, nu prea mai vor să se însoare. Chestia cu virginitatea e un pic demodată, comportamentul sexual a evoluat mult de la momentul în care această stare  era obligatorie pentru încheierea unei căsătorii.

Bărbaţii nu-şi mai fac iluzii, dar, cu toate că nu pare, ţin mult la ce spun ceilalţi despre partenera lor. Din păcate.

2. Cei mai mulţi ştiu că orice femeie, mulţumită procedeelor chirurgicale, poate fi din nou ca la început şi nu-şi mai bat capul cu chestia asta.

3. Căsătoria tinde să fie o afacere a celor care se apropie de 30 de ani. E greu de imaginat că un bărbat îndrăgostit de o femeie care are între 25 şi 30 de ani poate avea asemenea aşteptări nerealiste. Dacă le are, fugiţi!

4.

Virginitatea, în zilele noastre,  e o dezbatere ce ţine mai mult de perioada liceului. Poate mai sunt bărbaţi care caută virgine, dar sper că sunt conştienţi că le vor găsi doar dacă au noroc.

5. Cred că este un concept care vorbeşte mai mult despre orgoliul bărbaţilor, încercarea lor de a domina, decât despre emoţia şi calitatea unei relaţii. Din câte-mi amintesc, când eram foarte tânăr discutam cu colegii despre acest subiect ca despre un meci de fotbal.

O colegă a spus în glumă că mintea bărbaţilor e sucită: ”Vor să se însoare cu virgine şi să facă dragoste cu toate femeile indiferent de situaţie!” Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că un bărbat care pune astfel problema nu o să se însoare niciodată.

P.S.

Următorul text va fi publicat în această rubrică luni, 19 decembrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod