De ce n-ai bani?

Ţi se termină atât de repede că de la o lună la alta trebuie să împrumuţi. Eşti tot timpul datoare şi asta te stresează. Ai vrea un salariu mai mare, dar acum e criză şi e greu să-l obţii. Îţi cauţi o slujbă nouă, mai bine plătită, dar şi asta e dificil. Într-un fel, ai senzaţia că te afli într-un labirint în care ţi-e imposibil să găseşti o cale de ieşire.
Ţi se termină atât de repede, că de la o lună la alta trebuie să împrumuţi. Eşti tot timpul datoare şi asta te stresează. Ai vrea un salariu mai mare, dar acum e criză şi e greu să-l obţii. Îţi cauţi o slujbă nouă, mai bine plătită, dar şi asta e dificil. Într-un fel, ai senzaţia că te afli într-un labirint în care ţi-e imposibil să găseşti o cale de ieşire.

Ca să ieşi din această situaţie îţi trebuie un efort mai mare şi un plan.
Este uimitor cât de puţini oameni îşi fac planuri amănunţite. Cum să ieşi dintr-un labirint fără o strategie? Planul tău ar trebui să cuprindă câteva obiective. Unul ar trebui să se refere la faptul că trebuie să îţi adaptezi existenţa la venituri. E foarte greu să trăieşti având un stil de viaţă care consumă mai mult decât poţi produce. Dacă câştigi 2000 de lei pe lună e foarte important să-ţi ajungă.
Dacă vrei mai mult, pune-ţi mintea la contribuţie. De exemplu, te poţi muta la prietenul tău, scapi de chirie, puneţi banii la comun şi brusc o să ai o nouă perspectivă asupra vieţii.

Dacă vrei să obţii o slujbă mai bine plătită ar trebui să ştii care sunt acele slujbe. Ar trebui să înveţi ca să ai calificarea necesară şi să cunoşti oameni pe care să-i cucereşti ca să te recomande.
Cuantumul salariului are mare legătură cu experienţa dintr-un anumit domeniu. Ca să câştigi mai mult trebuie ca o companie să aibă nevoie de tine.

E foarte important să ştii să faci ceva şi s-o faci foarte bine şi zi de zi. E bine să ştii că oamenii care câştigă mult au o calitate - sunt foarte rezistenţi.
20 Ianuarie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 28 Ian 2011, 10:49
    Hmm

    Hai sa devenim cu toate niste intretinute, nu-i asa? si mai spun unii ca site-uri genul asta nu te invata sa ajungi "o pitzipoanca".Si uite asa se promoveaza, lipsa de valori( cati tineri din ziua de azi au casa lor? sau tre sa ne mutam cu prietenul nostru la parintii lui, intr-un apartament cu 2 camere? impreuna cu ceilalti 2-3 frati care au si ei iubite care citesc sfaturile voastre)....haha

    0
    0

  • Gianinah pe 20 Ian 2011, 14:38
    Mda, asta am facut eu...

    ...si brusc m-am trezit ca prietenul imi cheltuieste toti banii :)) Mersi, prefer sa ii dau eu pe pantofi.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod