Ce simte un bărbat la primul sărut? 3 gânduri

Poate nu par prea importante, dar vreau să vorbesc un pic despre gânduri. Deşi un bărbat gândeşte destul de puţin în timp ce sărută sau face dragoste, totuşi există umbre de gânduri care

Poate nu par prea importante, dar vreau să vorbesc un pic despre gânduri. Deşi un bărbat gândeşte destul de puţin în timp ce sărută sau face dragoste, totuşi există umbre de gânduri care bântuie prin mintea unora dintre noi.

1. Când sărută pentru prima dată o femeie, un bărbat nu prea-l savurează. Gândurile lui se îndreaptă spre cel mai apropiat pat, deşi situaţia dată îi spune că e prematur. Se întâmplă ca uneori să nu fie. Mulţi se descurcă la faţa locului. Un sărut are valoarea lui, dar nu e nicidecum atât de important cum e pentru o femeie.

2.

Primul sărut e pentru un bărbat confirmarea că poate merge mai departe. Aşa că în afară de perioada adolescenţei când o săptămână de vacanţă se poate încheia cu un sărut şi să nu te mai întâlneşti niciodată cu fata respectivă, un bărbat va încerca şi un al doilea, chiar şi un altreilea sărut. Când intră într-o astfel de situaţie, gândurile lui sunt fragmentate şi orientate spre mişcarea propriilor mâini.

3. Există şi emoţie în primul sărut. Deşi nu o arată, în această acţiune se sfârşeşte ceva şi începe altceva.

Un gând puternic care-i trece prin cap e că, în sfârşit, a cucerit fata, un altul, mai mult o teamă i se strecoară în suflet: ”Acum, cum naiba s-o păstreze?”

Oricâte femei a sărutat pentru prima dată, în general, gândurile unui bărbat  sunt aceleaşi şi exprimă emoţie, dorinţă şi teamă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod