cadouri de 1 si 8 martie

Cadouri de 1 și 8 Martie pentru EA: GHID cu idei inspiraționale

Se apropie luna Martie, prima lună a primăverii și cea care debutează cu două dintre cele mai frumoase sărbători ale anului: Mărțișorul și Ziua Internațională a Femeii. Iată un prilej minunat prin care să îți arăți aprecierea față de cele mai importante doamne și domnișoare din viața ta.

E timpul să îți surprinzi mama, iubita, sora, verișoara, prietenele și colegele de birou cu un cadou mai mult sau mai puțin simbolic de 1 și 8 Martie. Ți-am pregătit o listă cu idei rafinate, care să te inspire să faci alegeri potrivite, precum și o serie de tips&tricks indispensabile în găsirea cadoului perfect.

 

Cuprins: 

 

1.     Sărbătorește 1 și 8 Martie: cum alegi un cadou potrivit?

2.     Cadouri de 1 Martie pentru femeile din viața ta

3.     Ziua Femeii: sugestii de cadouri originale pentru 8 Martie

3.1.          Cadouri de 8 Martie pentru mama

3.2.          Cadouri de 8 Martie pentru parteneră

3.3.          Idei de cadouri de ziua femeii pentru colegele de la birou

3.4.          Cadouri speciale pentru cea mai bună prietenă

3.5.          Cadouri pentru sora ta

 

1.     Sărbătorește 1 și 8 Martie: cum alegi un cadou potrivit?

 

Este bine știut că există câteva lucruri importante pe care să le ai în vedere de fiecare dată când te afli în situația de a achiziționa un cadou pentru o persoană dragă. Detaliile te vor ajuta întotdeauna să îți îndrepți atenția către cadourile potrivite fiecărei doamne, fără să dai greș în privința alegerii tale.

Înainte de orice, este esențial să cunoști personalitatea destinatarei, preferințele și gusturile acesteia, dar și stilul. În al doilea rând, vârsta reprezintă un alt detaliu semnificativ, care poate să facă diferența dintre un cadou inspirat și unul nepotrivit. Nu în ultimul rând, trebuie să ai în vedere relația socială pe care o ai cu cea care urmează să primească un cadou, căci, în mod cert, nu dorești să te orientezi către ceva care poate să transmită un mesaj eronat. De altfel, cadoul pentru iubită va fi diferit de cel pe care îl vei dărui unei colege de la birou. Așadar, îți recomandăm să ții cont de sfaturile noastre și să te îndrepți către cadourile potrivite, pornind de la reperele must-have discutate anterior.

 

2.     Cadouri de 1 Martie pentru femeile din viața ta

 

1 Martie, prima zi de primăvară și Mărțișorul, reprezintă una dintre cele mai așteptate și iubite zile din an. Motivul este lesne de înțeles: la fiecare început de primăvară, toate doamnele și domnișoarele sunt răsfățate cu flori și mici atenții de mărțișor. Descoperă ce cadouri de 1 Martie poți oferi iubitei, prietenelor și colegelor de la birou, mamei, dar și altor doamne pe care dorești să le surprinzi plăcut.

Sensai Total Lip Treatment

O idee deosebită de mărțișor poate reprezenta, fără doar și poate, tratamentul revoluționar pentru buze de la Sensai. Formula originală Total Lip Complex oferă o îngrijire completă pentru întreaga zonă a buzelor, hrănește și îngrijește buzele și zona de contur a lor, conferind un aspect atrăgător. Iată un mărțișor inedit, pe care îl va folosi cu drag!

Fard de obraz I Heart Revolution

Nu reprezintă un secret faptul că produsele de make-up fac parte din topul preferințelor tuturor reprezentantelor sexului feminin. Așadar, un fard de obraz în formă de inimioară de mărțișor poate reprezenta o alegere inspirată pentru una dintre norocoasele pe care dorești să le surprinzi de 1 Martie. Te sfătuim să mizezi pe efectul fardului I Heart Revolution, ce combină 3 nuanțe perfecte de blush, cu o textură fină și delicată. Fardul oferă tenului un finish natural, menit să reziste întreaga zi.


Ulei pentru buze Clarins Lip Comfort Oil

Cadourile de 1 Martie sunt, de regulă, simbolice, însă te sfătuim să îți îndrepți atenția către un mărțișor deosebit, care să îi fie util destinatarei. Uleiul pentru buze Clarins reprezintă o idee inspirată de cadou de mărțișor: hrănitor, parfumat și bogat în activi vegetali, Lip Comfort Oil are rolul de a depune o peliculă strălucitoare pe buze, oferind un aspect mătăsos și plăcut. Iată un cadou inedit, care o va bucura!

Parfum Womens Secret Eau It`s Fresh

Parfumul Eau It`s Fresh semnat Womens Secret reprezintă mărțișorul perfect: arome florale, de iasomie, frezie, lămâie și bergamotă, ce trimit cu gândul la zilele însorite ale primăverii. Sticluța este elegantă, cu detalii fine, așadar un parfum perfect pentru a fi oferit ca mărțișor în prima zi a primăverii 

Fard de pleoape POP Powder Gel Shiseido

Cu ocazia mărțișorului, oferă cadou fardul de pleoape POP Powder Gel de la Shiseido, un produs magic, ce oferă o culoare rezistentă de lungă durata. În trei finisaje - mat, strălucitor și sclipitor, acest fard de ochi confortabil și ușor de aplicat trebuie să facă parte din gama de produse favorite ale tuturor iubitoarelor de make-up. Fardul este disponibil în 18 nuanțe, așadar ai la dispoziție 18 mărțișoare pentru toate doamnele cărora dorești să le dăruiești un mărțișor.

Ne dorim ca sugestiile noastre să te ajute să faci alegeri pe care să nu le regreți! De aceea, mai departe, am pregătit un ghid util cu idei de cadouri potrivite pentru Ziua Internațională a Femeii. Spor la cumpărături!

3. Ziua Femeii: sugestii de cadouri originale pentru 8 Martie 

 

Iată un eveniment important, pe care trebuie să îl bifezi, mai ales pentru că suntem convinși că în viață ta există suficiente reprezentante ale sexului feminin care merită să fie sărbătorite de 8 Martie.

Ne dorim să te sprijinim în aventura alegerii cadourilor de 8 Martie pentru doamnele și domnișoarele din viața ta. Mai jos, vei descoperi propunerile noastre de cadouri pentru mama, partenera, sora, pentru prietene, dar și pentru colegele de la birou.  Cu siguranță, în lista de mai jos, vei descoperi cadoul care să se potrivească cel mai bine celor pe care dorești să le impresionezi de Ziua Femeii.

 

 3.1. Cadouri de 8 Martie pentru mama

 

Surprinde-ți mama cu un cadou deosebit, care să îi facă ziua mai frumoasă. Cu siguranță, merită din plin să fie răsfățată, așadar nu mai sta pe gânduri și delectează-te cu cadourile de mai jos, ideale pentru a fi oferite mamei tale sau chiar soacrei de 8 Martie.

 

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Iată o idee de cadou care va readuce strălucirea pe chipul mamei tale. Serumul Ultimune Power Infusing Concentrate de la Shiseido reprezintă o revelație în lumea produselor de skincare. Acesta funcționează cu o dublă tehnologie anti-îmbătrânire numită ImuGenerationRED™, care acționează atât asupra imunității pielii, cât și asupra circulației cutanate. Beneficiile acestui produs sunt extraordinare pentru tenul matur, așadar serumul nu trebuie să lipsească din rutina de skincare a mamei.

 

Clarins Nutri Lumiere Revive

Crema Clarins Nutri Lumiere Revive reprezintă produsul pe care orice femeie trebuie să îl dețină în colecția personală de skincare. Așadar, iată ocazia perfectă prin care să îi oferi mamei sau soacrei tale prilejul de a se bucura de o cremă fabuloasă Clarins, cu rezultate miraculoase. Clarins Nutri Lumiere Revive este un produs inovator potrivit pentru pielea matură: are un efect complex de întinerire și îmbunătățește instantaneu tenul. Fără îndoială, va adora textura și parfumul cremei ce aparține unui brand recunoscut în lumea produselor de skincare.

 

Tratament Antirid Vital Perfection Shiseido

Oferă-i mamei oportunitatea de a încerca tratamentul 2-in-1 antirid Vital Perfection de la Shiseido, cu rezultate benefice împotriva celor mai adânci riduri și pete întunecate. Cu siguranță, îl va adora și îl va folosi, întrucât tratamentul este dedicat pielii mature, ce se confruntă vizibil cu riduri și linii fine. Produsul folosește tehnologia ReNeura Technology ++ ™ și retinolul concentrat și are capacitatea de a tonifia tenul, de a-i reda strălucirea și aspectul sănătos. Iată un cadou ideal pentru mama de 8 Martie!

 

Set de îngrijire a corpului EcoTools Glow head to toe

De Ziua Internațională a Femeii oferă-i mamei experiența inedită a unui răsfăț la Spa chiar în confortul casei sale. Setul de îngrijire a corpului EcoTools reprezintă kitul perfect de care are nevoie pentru a se bucură de o rutină completă de îngrijire a corpului. Iată ce include: mănuși exfoliante pentru baie și duș, perie pentru picioare, piatră ponce, baton de curățare cu argilă albă hidratantă și săruri pe bază de mentă și arbore de ceai pentru picioare.

 

Parfum Elizabeth Arden White Tea

Un parfum rafinat, delicat și feminin poate fi cadoul ideal pentru mama ta de 8 Martie. Elizabeth Arden White Tea reprezintă o alegere inspirată, cu care nu vei da greș. Iată câteva dintre particularitățile parfumului semnat Elizabeth Arden: iris alb, note lemnoase, boabe de Tonka și mosc, note inedite ce trimit la momentul savurării ceaiului. Îți promitem că mama ta va iubi aroma spectaculoasă a acestui parfum elegant, perfect pentru a fi purtat de către doamnele elegante.

 

 3.2  Cadouri de 8 Martie pentru parteneră

 

Nu reprezintă un secret faptul că femeile iubesc să fie surprinse cu mici atenții ce le aduc bucurie, motiv pentru care te sfătuim să alegi cadouri frumoase de 8 Martie pentru iubită. Suntem aici pentru tine, așadar te invităm să te inspiri din sugestiile noastre, căci te vor ajuta să te orientezi către un cadou care să îi fie pe plac partenerei tale.

 

Parfum Pepe Jeans for Her 

8 Martie reprezintă ocazia perfectă prin care să îi dovedești cât de mult o iubești. Oferă-i un parfum deosebit, senzual și captivant semnat Pepe Jeans, un brand foarte apreciat. Pepe Jeans for Her este ideal pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii: un cocktail modern, reprezentat de notele de chihlimbar, vanilie și lapte de migdale, bezea și mosc, toate într-o sticluță elegantă, demnă de a face parte din colecția de parfumuri a unei femei.

Clarins Double Serum

 

Tratamentele de înfrumusețare fac parte din topul preferințelor oricărei femei care pune preț pe îngrijirea personală. Ai în vedere acest lucru și surprinde-ți iubita cu un cadou pe măsură: Clarins Double Serum, tratamentul inovator dedicat pentru îngrijirea tenului și a gâtului, pe bază de extracte din plante. Serumul este concentrat pe tratarea semnelor vârstei și stimulează funcțiile vitale ale pielii, pentru un ten cu aspect mereu tânăr, strălucitor și proaspăt. Îți garantăm că nu vei da greș cu acest cadou!


Set S.Oliver Selection Women

Ești în căutarea cadoului perfect pentru 8 Martie? Setul cu parfum și gel de duș S.Oliver poate reprezenta o reală plăcere pentru iubita sau chiar soția ta. Cu siguranță, se va bucura să fie răsfățată cu un parfum inedit, ambalat într-o cutie deosebită, în ton cu atmosfera specială a evenimentului.

 

Parfum Elizabeth Arden After Five

Iată un parfum special, pe care și partenera ta trebuie să îl aibă acasă. Impresioneaz-o cu o aromă senzuală, florală și cremoasă, specifică Elizabeth Arden. After Five este parfumul ce evocă optimismul, tinerețea și misterul, detalii extravagante, ce subliniază caracteristicile unei femei moderne și sofisticate. Achiziționează Elizabeth Arden After Five pentru cadoul de 8 Martie pentru iubită și nu vei regreta alegerea făcută!


Set Makeup Revolution Reloaded Sunset Sky Palette & Eye Brush

De Ziua Femeii, oferă-i partenerei tale ocazia de a testa produsele de make-up Revolution. Îți propunem setul de mai jos, ce include paleta Sunset Sky Reloaded Revolution și un set de pensule inedit, potrivite unui machiaj smokey eye perfect. Setul deține piese din gama celor mai iubite produse de make-up, așadar surprinde-ți iubita cu un cadou care îi va aduce o reală plăcere.

 

3.3. Idei de cadouri de Ziua Femeii pentru colegele de la birou

 

Știm deja că cea mai mare parte a timpului o petreci la birou, lucru care trebuie să îți dea de gândit când vine vorba de persoanele pe care vrei să le bucuri cu ocazia zilei de 8 Martie. Colegele de la birou trebuie să se regăsească pe lista ta, astfel că îți recomandăm să te gândești, din timp, la cadourile potrivite pentru ele. Mai jos, ai câteva sugestii care să te ajute să faci alegeri inspirate.

 

Eau de parfum Ginza Shiseido

După diamante, parfumurile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, lucru care te poate ajuta să faci o alegere inedită în privința cadourilor de 8 Martie pentru colegele de la birou. Ginza Shiseido este un parfum elegant și subtil, un buchet floral, demn de a fi oferit unei femei rafinate. Optează pentru această aromă feminină și, cu siguranță, vei fi răsplătit cu recunoștință.

 

Set Cadou S.Oliver Follow Your Soul

Îți dorești să găsești cadoul perfect pentru 8 Martie? Setul format din parfum și gel de duș S.Oliver Follow Your Soul este alegerea perfectă pentru orice femeie. De altfel, cu un parfum de lux nu vei da niciodată greș, iar setul cadou S. Oliver va fi o adevărată surpriză pentru colega preferată de la birou!

 

Paletă farduri de pleoape Clarins

Iată o idee inedită de cadou de 8 Martie ce poate fi oferită unei colege pasionate de make-up. Paleta de farduri Clarins în 4 culori ultra pigmentate este un must-have în acest an, așadar nu vei da greș dacă te vei orienta către această idee de cadou. Fardurile Clarins au o textură uimitoare, menită să își mențină aspectul neted timp de 12 ore. Îți promitem că se va îndrăgosti iremediabil de acest cadou!

 


Set cadou Makeup Revolution: Revolution Rose Renaissance Collection

De 8 Martie surprinde-ți colegele de la birou cu un set de make-up complet Makeup Revolution Rose Renaissance Collection. Acesta include o paletă de machiaj cu nuanțe calde, neutre, un set de 3 pensule pentru aplicarea fardurilor, un iluminator, un ruj, o mascara și un creion pentru ochi. Cu siguranță, orice femeie și-ar dori un cadou ca acesta!

 

3.4. Cadouri speciale pentru cea mai bună prietenă 

 

Ce-ar fi ca de Ziua Internațională a Femeii să faci o surpriză celei mai bune prietene? Cu siguranță, merită să îi aduci un zâmbet pe chip, așadar oferă-i un cadou la care nu se așteaptă. Iată câteva sugestii care să te inspire să faci cadouri frumoase celor mai bune prietene.

 

Oscar de la Renta Alibi Eau de Parfum

O idee inedită de cadou pentru luna Martie poate fi parfumul Alibi, semnat Oscar de la Renta. Aroma este spectaculoasă, florală și plină de viață, o adevărată încântare pentru prietena ta! Mandarinele, florile de ghimbir, orhideea, moscul și lemnul de chihlimbar sunt doar câteva dintre ingredientele ce formează acest parfum de neuitat. Cu siguranță, Alibi by Oscar de la Renta va fi adorat de prietena ta!

 

Set cadou Makeup Revolution: Revolution The Golden Sunrise Collection

Seturile cadou fac parte din categoria ideilor de neratat, motiv pentru care îți recomandăm să te gândești la Makeup Revolution: un brand tineresc, complet și în trend, pe care prietena ta cea mai bună îl va iubi. Alege Makeup Revolution: The Golden Sunrise Collection ce include o paletă de farduri în nuanțe de auriu și bronz, un gloss, un iluminator, un spray de fixare a make-up-ului și o paletă duo de contouring. Produsele sunt foarte apreciate de către domnișoare, așadar merită să îți îndrepți atenția către acest set inedit pentru prietena ta.

 

Teniși Converse Albi

Presupunem că îți cunoști foarte bine prietena, că aveți multe amintiri împreună și că ești la curent cu preferințele ei la capitolul haine și accesorii. Mai mult ca sigur știi că brandul Converse reprezintă unul dintre favorite la încălțăminte, întotdeauna în tendințe și adaptat la tot ce e nou în materie de styling. Îți sugerăm să mizezi pe o pereche de teniși Converse din noua colecție dacă ti-ai propus să îi faci o surpriză prietenei tale: albi, cu model floral, talpă termo-rezistentă, stil casual. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că alegi mărimea potrivită!

 

Parfum Issey Miyake

Oferă-i celei mai bune prietene un parfum deosebit, cu aromă fresh, în ton cu vremea de afară. Issey Miyake L`Eau D`Issey reprezintă alegerea perfectă, ce se încadrează perfect anotimpului. Sticluța este elegantă, cu detalii rafinate, ce ce se vor încadra perfect în colecția de parfumuri a prietenei tale. Alege parfumul de la Issey Miyake și îl va purta cu drag!

 

Set Real Techniques


Cu siguranță, atât tu, cât și prietena ta ați auzit cel puțin o dată de brandul Real Techniques, cel responsabil pentru pensulele și bureteii de nelipsit în portfardul de make-up. Asigură-te că cea mai bună prietenă a ta are acasă setul Real Techniques format din burețel, pensulă de aplicare a pudrei, pensulă pentru fixarea pudrei și husă pentru depozitare a acestora. Produsele sunt foarte iubite de către fete, motiv pentru care, ziua de 8 Martie nu poate fi mai frumos sărbătorită decât cu un astfel de cadou inedit.


3.5. Cadouri pentru sora ta


În mod cert, una dintre cele mai importante persoane care trebuie să primească un cadou de 8 Martie este sora ta. Fie că alegi să o bucuri cu un buchet de flori sau cu desertul preferat, fie că vrei să îi oferi un cadou care să o răsfețe, cert este că trebuie să te gândești, din timp, cum să contribui la a-i face ziua de 8 Martie mai frumoasă. Pentru început, te poți inspira din ideile de mai jos, căci te pot ajuta să faci o alegere fericită în privința cadoului de Ziua Femeii pentru sora ta.

Parfum AWAY Abercrombie & Fitch

Iată o idee deosebită de cadou pentru sora ta de 8 Martie: parfumul Away, semnat Abercrombie & Fitch. Parfumul are o compoziție floral-fructată, reprezentată de notele de pere, mandarine, iasomie, frezie, coacăze și crini. O aromă primăvăratică, fresh, perfectă pentru atmosfera de afară.


Cremă Antirid pentru ochi Shiseido

Cu toții știm că pielea din zona ochilor necesită o îngrijire responsabilă, indiferent de vârstă. Oferă-i surorii tale oportunitatea de a testa crema antirid Benefiance de la Shiseido, un produs miraculos, cu beneficii minunate pentru piele: hidratare, aspect vizibil îmbunătățit și tratament intensiv pentru ridurile din jurul ochilor. Cu siguranță, îți va rămâne veșnic recunoscătoare pentru un asemenea cadou!


Set cadou Makeup Revolution

Dacă încă ești în dilemă și nu știi ce cadou a-i putea să îi dăruiești surorii tale de 8 Martie, află că avem o veste bună pentru tine: setul cadou Makeup Revolution format din paletă de farduri și mascara poate fi alegerea perfectă. Atât paleta de farduri, cât și rimelul sunt destinate fetelor care preferă să poarte machiajul tip smokey eyes sau în nuanțe clasice de bej.


Teniși Converse High Top Bej

Iată o surpriză la care, mai mult ca sigur, nu se așteaptă: noii teniși Converse High Top, un model must-have în acest sezon. Fără îndoială, îi va asorta în ținutele casual din această primăvară, căci tenișii sunt foarte versatili și confortabili, perfecți pentru a fi purtați în zilele însorite. Îți promitem că vei face o alegere inspirată.

Descoperă Elizabeth Arden Beauty, un parfum floral, cald, cu note din lemn de santal, mosc și esențe de chihlimbar. Aroma este o alegere perfectă de cadou pentru această primăvară, așa că ia în considerare opțiunea de a oferi acest parfum deosebit surorii tale. Îl va aprecia și îl va purta cu drag în acest sezon.



Acum că ai la îndemână o listă completă de idei de cadouri de 8 Martie pentru toate doamnele și domnișoarele din viața ta, asigură-te că faci alegeri inspirate, menite să le facă viața mai frumoasă.
 
22 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod