5 motive pentru care pe un bărbat îl ia cu leșin când află că va fi tată

Majoritatea bărbaţilor sunt taţi responsabili, îşi iubesc copiii şi habar n-au cum să se comporte cu ei. Ori sunt prea severi, ori prea detaşaţi. Dar asta e o altă poveste. Deşi sunt foarte

Majoritatea bărbaţilor sunt taţi responsabili, îşi iubesc copiii şi habar n-au cum să se comporte cu ei. Ori sunt prea severi, ori prea detaşaţi. Dar asta e o altă poveste. Deşi sunt foarte fericiţi să participe la concepţie, în momentul în care sunt anunţaţi că vor avea un moştenitor reacţionează total aiurea. De ce? Iată câteva motive:

1. Niciun bărbat când face sex nu se gândeşte la consecinţe. Dacă s-ar gândi, lumea ar fi un loc mai paşnic şi mai puţin aglomerat.

2.

Anunţul că va fi tată îl ia întotdeauna pe nepregătite şi asta pentru că un bărbat nu e niciodată pregătit să aibă un copil. Nici măcar atunci când îl ţine în braţe.

3. Nu contează că are unu sau şapte, pentru un bărbat, întotdeauna, copiii sunt prea mulţi. Conceperea lor durează prea puţin, ba, mai mult, uneori e chiar accidentală.

4. Dacă se bucură la aflarea veştii o face pentru că aşa a văzut în filme şi pentru că-şi iubeşte partenera. În sufletul lui e speriat.

Ştie că viaţa lui de până atunci s-a schimbat pentru totdeauna, iar bărbaţii urăsc schimbările.

5. Deşi toată viaţa a visat la acest moment - cel în care va deveni tată, când e anunţat are cel puţin un moment de derută pentru că ar fi preferat să mai viseze o vreme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod