5 motive pentru care bărbaţii se simt bine când sunt iubiţi

În ciuda prejudecăţilor, bărbaţii cred în iubire şi, mai ales, în iubirea celorlalţi. Deşi nu se exteriorizează prea des şi nu prea fac declaraţii de dragoste, mulţi bărbaţi se simt

În ciuda prejudecăţilor, bărbaţii cred în iubire şi, mai ales, în iubirea celorlalţi. Deşi nu se exteriorizează prea des şi nu prea fac declaraţii de dragoste, mulţi bărbaţi se simt excelent când sunt înconjuraţi de iubire.

Iată cinci argumente pentru care un bărbat acceptă dragostea deşi nu prea mulţumeşte pentru asta:

1. Se simte bine când are pe cineva alături. Vede dragostea şi ca pe un mod de a nu rămâne singur.

2. Un bărbat e încântat de iubirea pe care i-o poartă partenera şi pentru că are credinţa că dragostea ei se va materializa într-o porţie mare de cartofi prăjiţi şi alte bunătăţi gătite cu pasiune.

3.

Bărbatul percepe iubirea ca pe un confort fizic şi emoţional. Dragostea pentru el e ca atunci când se urcă într-o maşină bună în care se simte protejat şi  merge cu viteză.

4. El descoperă dragostea partenerei în acţiuni concrete, cum ar fi o partidă de sex înălţătoare, un somn bun, o casă curată.

5. Dragostea partenerei îi conferă un aer de superioritate. Deşi nu mulţumeşte niciodată, simte că iubirea e rară şi îl înnobilează.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod