5 motive pentru care bărbaţii fac sex şi în afara relaţiei

Multor bărbaţi le vine foarte greu să nu se uite şi la alte femei. Chiar dacă reuşesc, în cele mai multe cazuri, să fie fideli, există multe situaţii când calcă strâmb. De multe ori,

Multor bărbaţi le vine foarte greu să nu se uite şi la alte femei. Chiar dacă reuşesc, în cele mai multe cazuri, să fie fideli, există multe situaţii când calcă strâmb.

De multe ori, nu numai din vina lor. S-au făcut studii care au încercat să explice sau să justifice infidelitatea bărbaţilor. Unele au reuşit, altele nu.

Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că bărbaţii care fac sex în afara relaţiei sunt vinovaţi, dar, din câte am observat, suportă destul de bine o astfel de povară pe umeri.

Mai jos prezint cinci motive pentru care bărbaţii mai calcă pe bec. Motivele s-au cristalizat după o discuţie îndelungată cu câţiva prieteni care n-au vrut să recunoască dacă au făcut sau nu sex în afara relaţiei.

1. Cred că cei mai mulţi dintre bărbaţii care au aventură o fac pentru că se iveşte ocazia. O deplasare departe de casă e, de cele mai multe ori, situaţia ideală pentru a cunoaşte o altă femeie.

2. O criză de personalitate reprezintă un alt motiv pentru care mulţi bărbaţi hotărăsc să vadă dacă mai au succes la femei sau nu.

Crizele la bărbaţi apar, în general, din cinci în cinci ani, uneori chiar mai des.

3. Izolarea în relaţie este un alt motiv. Bărbatul ajunge în situaţia să se simtă singur chiar dacă are o parteneră sau o soţie.

4. Frica de moarte îi aruncă pe mulţi bărbaţi mai în vârstă în braţele unor femei mult mai tinere. Aceştia încearcă să se convingă de faptul că sunt în putere şi mai au multe de dovedit. De multe ori, o astfel de relaţie e, de fapt, cântecul de lebădă.

5.

Curiozitatea e acea caracteristică a unui bărbat care-l face să se uite după alte femei. Bărbaţii sunt convinşi de faptul că toate femeile sunt diferite şi au altceva de oferit, ceea ce nu e prea departe de adevăr, dar nici aproape.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod