5 momente în care un bărbat e uşor de cucerit

Multe femei se gândesc la faptul că există un  moment optim în care pot fi remarcate de bărbatul pe care au pus ochii. De fapt, cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt gata oricând să înceapă o

Multe femei se gândesc la faptul că există un  moment optim în care pot fi remarcate de bărbatul pe care au pus ochii. De fapt, cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt gata oricând să înceapă o nouă relaţie, cu condiţia să fie una pe care să nu fie nevoie să şi-o aume.

Totuşi există şi situaţii în care o femeie poate obţine mai mult de la un bărbat. Chiar dragostea:

1. Imediat după ce a fost părăsit. Atunci e vulnerabil. Respectul de sine e la un minim istoric şi ar face orice ca să-l recâştige.

2.

La scurt timp după ce a împlinit 40 de ani. Criza vârstei de mijloc îl face să fie extrem de sensibil la orice semnal venit dinspre universul feminin. Îi e teamă că îmbătrâneşte şi că e pe cale să-şi piardă capacitatea de seducţie.

3. Exact în ziua în care i-a fost mărit salariul. Se simte puternic şi are senzaţia că poate face tot ce vrea. O cucerire e o reprezentare a succesului şi crede că va avea noroc.

4.  Când e singur într-un bar. În general, e semn de depresie, dar dacă depresia abia s-a instalat  mai poate fi salvat.

Vă va fi recunoscător şi uşor de manipulat.

5. De fiecare dată când o femeie frumoasă îi zâmbeşte. Bărbaţii nu se gândesc prea mult înainte să înceapă o relaţie chiar dacă au o alta în desfăşurare. Întotdeauna remuşcările îi apucă după...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod