5 lucruri pe care le-am învăţat de la femei

Femeile ne  învaţă, zi de zi, lucruri minunate. Mulţi dintre bărbaţi recunosc faptul că femeile sunt mai rezistente, muncesc mai mult şi sunt mai generoase decât noi. Mulţi nu recunosc.

Femeile ne  învaţă, zi de zi, lucruri minunate. Mulţi dintre bărbaţi recunosc faptul că femeile sunt mai rezistente, muncesc mai mult şi sunt mai generoase decât noi.

Mulţi nu recunosc. Le privesc cu superioritate şi consideră că dacă nu se bucură de forţa fizică a unui mascul, atunci trebuie conduse. Dar niciodată un bărbat nu a condus cu adevărat o femeie.

1. Răbdarea e unul dintre ele. Felul prin care reuşesc să reziste şi să treacă peste provocările zilnice.

2. Credinţa. O femeie are o capacitate infinită de a crede într-un bărbat, chiar dacă acesta nu merită întotdeauna.

3.

Perseverenţa. Niciun bărbat nu poate face lucrurile atât de bine. O femeie e capabilă să gătească în fiecare zi, să spele, să calce perioade lungi fără să se plângă. Acţiunile repetitive îi scot din minţi pe cei mai mulţi dintre bărbaţi.

4. Arta compromisului. O femeie se pricepe foarte bine să lase de la ea. Ştie că va veni un moment în care cel iertat azi, va plăti înzecit.

5. Grija. E vorba de acea capacitate specială de a alina durerea cuiva. De a sta lângă cineva suferind, fie că e un copil sau un adult şi  de a alunga suferinţa.

Doar o femeie e capabilă să înţeleagă durerea şi să poată rezista lângă ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod