5 gesturi extreme cu care subjugi un bărbat de la prima întâlnire

Nu e foarte greu să cucereşti un bărbat de la prima întâlnire. Trebuie doar să abordezi teme de discuţie liniştitoare. Ai grijă, cei mai mulţi sunt suspicioşi. Nu trebuie să arăţi că ai

Nu e foarte greu să cucereşti un bărbat de la prima întâlnire. Trebuie doar să abordezi teme de discuţie liniştitoare. Ai grijă, cei mai mulţi sunt suspicioşi. Nu trebuie să arăţi că ai opinii politice şi nici să spui cu ce echipă de fotbal ţii.

1. Cere să plăteşti nota la restaurant chiar de la prima întâlnire. E o dovadă de independenţă. Chiar dacă până la urmă ei plătesc, le place să ştie că au lângă ei o femeie puternică.

2. Spune-i că-ţi place să faci sex în lift chiar dacă n-ai făcut niciodată, nu-ţi doreşti asta şi n-o s-o faci niciodată.

Bărbaţii se aprind repede şi uită la fel.

3. Precizează cât mai rapid că nu vrei să te măriţi în următorii cinci ani. Nu te pronunţa asupra copiilor. E o discuţie mai complicată. Cei mai mulţi bărbaţi se tem de angajamente.

4. Discută despre pasiunea ta pentru gătit. Te va îndrăgi şi pentru faptul că nu va muri de foame lângă tine.

5. Dă-i de înţeles că eşti o adeptă a ordinii şi a curăţeniei chiar dacă în timp va înţelege că aspiratorul e cel mai bun prieten al lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod