10 diferențe între femeile de 40 și cele de 20 din perspectiva unui bărbat care le analizează cu pasiune

Nu cred că există un conflict între femeile de 40 şi cele de 20, dar e interesant faptul că un bărbat, pe tot parcursul vieţii, se raportează la cele două vârste ale lor. Ca un paradox, un

Nu cred că există un conflict între femeile de 40 şi cele de 20, dar e interesant faptul că un bărbat, pe tot parcursul vieţii, se raportează la cele două vârste ale lor. Ca un paradox, un adolescent de 17 ani visează să facă dragoste cu o femeie matură, iar când trece de 40 de ani e atras de femei mult mai tinere.

Mai jos aveţi 10 mici comparaţii făcute din perspectiva unui bărbat care admiră femeile.

1. Femeile de 40 de ani fac dragoste gândindu-se la prezent, cele de 20 îşi pregătesc viitorul.

2.

La 40 de ani, o femeie e mult mai înţelegătoare cu un bărbat. La 20 de ani, orice femeie frumoasă crede că bărbaţii pot fi dominaţi.

3. Nu există femei frumoase la 40 de ani fără ca în spatele frumuseţii să existe suflet şi minte. La 20 de ani, toate femeile sunt frumoase.

4. Bărbaţii vor să facă dragoste cu femei de 20 de ani şi să doarmă alături de femei de 40. Nu reuşesc niciodată. Mai devreme sau mai târziu trebuie să aleagă.

5. O femeie frumoasă de 40 de ani are nevoie de mai mulţi bani decât una de 20, diferenţa e că prima  se pricepe să-i şi câştige.

6.

Bărbaţii de peste 40 de ani care se însoară cu o femeie de 20 vor descoperi cu uimire că mâncarea preparată la microunde are un gust diferit. Sau n-are.

7. Femeile de 40 de ani au învăţat că e bine să aibă mereu ceva de oferit. Cele de 20 cred că frumuseţea lor e nepreţuită.

8. La 40 de ani, o femeie se bucură să fie cu cineva, la 20 se supără dacă nu e în centrul atenţiei.

9. O femeie la 40 de ani nu va părăsi niciodată un bărbat pentru că e prea în vârstă, ci doar pentru că e prea tânăr.

10.

În general, femeile de 40 de ani sunt mamele celor de 20. Din toate punctele de vedere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod