TV Paprika, Destinația ta de Sărbători!

Cu sărbătorile în plină desfășurare, atmosfera magică a Crăciunului pătrunde în casele noastre prin intermediul emisiunilor festive de pe TV Paprika.

Într-o campanie specială dedicată bucuriilor culinare și umorului sărbătorilor, televiziunea culinară preferată a românilor aduce în prim-plan momente memorabile, gătite cu pasiune și prezentate cu umor de Prăjiturela, Jamie Oliver, dar și trio-ul de succes Gordon, Gino și Fred.

Emisiunile pline de savoare, umor și spiritul Crăciunului de pe TV Paprika sunt răspunsul perfect pentru a strânge familia în jurul televizorului în această perioadă specială a anului. Prin emisiuni captivante și prezentatori carismatici, TV Paprika și-a asumat rolul de gazdă a sărbătorilor pentru fiecare telespectator.

Gordon, Gino și Fred în Crăciunul lor de neuitat!


Un adevărat festin de distracție și preparate delicioase este pregătit de faimosul bucătar britanic Gordon Ramsay, seducătorul italian Gino D’Acampo și șeful de sală Fred Sirieix. În "Gordon, Gino și Fred: Crăciunul în Laponia", telespectatorii sunt invitați să se alăture aventurii lor în patria lui Moș Crăciun pe 21 decembrie și pe 24 decembrie de la 19:15 și, respectiv, 23:15.



Pe 22 decembrie, de la ora 19:15, Gordon, Gino și Fred se întrec în crearea celei mai bogate și magice mese de Crăciun în emisiunea specială "Crăciunul cu Gordon, Gino și Fred". Cu Fred în rolul gazdei, cei doi gurmanzi, Gordon și Gino, aduc un strop de competiție culinară, încercând să creeze un meniu de Crăciun care să încânte toate simțurile.



Pe 23 decembrie, de la 23:15, telespectatorii sunt invitați să descopere o latură exotică a Crăciunului alături de Gordon, Gino și Fred în "Gordon, Gino și Fred: Crăciun în Maroc". Această ediție specială aduce în prim-plan experiențe autentice ale culturii și bucătăriei marocane, de la îmblânzitori de șerpi la băi turcești și vizite la o fermă de șofran.

În această lună plină de magie și bucurie, TV Paprika rămâne destinația ta de sărbători. Cu emisiuni pline de savoare, momente amuzante și rețete delicioase, televiziunea culinară aduce laolaltă pasiunea pentru gătit, umorul și spiritul autentic al Crăciunului.



Alăturați-vă familiilor din întreaga țară într-o călătorie culinară spectaculoasă și bucurați-vă de sărbători într-un mod cu adevărat special, cu TV Paprika!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod