Converse dă startul la winter sale

Oferă bucurie și eleganță în fiecare pas pe care îl poți face alături de Converse.

Cu gândul la bucuria cumpărăturilor de sărbători, am pregătit Winter Sale cu reduceri de până la 50%! Pentru a contribui celor mai apreciate cadouri de Crăciun, campania Converse Winter Sale acoperă toate preferințele în materie de stil. De la sneakerși și ghete impermeabile la articole vestimentare street-style. Fie că preferați siluetele clasice monocrome sau îndrăzniți să experimentați modele colorate, articolele Converse sunt alegerea perfectă pentru cadouri inedite.

Vizitează magazinul fizic Converse din @ParkLakeShoppingCenter București sau intră pe Converse.ro, singurul magazin online autorizat din România.



În cazul în care Moș Crăciun a rămas fără idei, ne-am gândit să îți pregătim o listă cu cele mai potrivite cadouri pentru vremea friguroasă:

Chuck Taylor All Star City Trek Waterproof Boot

Cadou perfect pentru iubitorii de sneakerși: Chuck Taylor All Star City Trek Waterproof Boot din piele naturală, căptușeala din material textil și talpa din cauciuc. Poți să îți păstrezi look-ul cool și în sezonul rece, adăugând în același timp un confort suplimentar.

Chuck 70 GTX

Converse Chuck 70 este silueta clasică, emblematică, recunoscută pentru estetica sa retro și structura durabilă a materialelor.


Ce diferență aduce Chuck 70 GTX? GTX-GORE-TEX, este o tehnologie utilizată în confecționarea materialelor impermeabile și respirabile. Acest lucru face ca încălțămintea să fie potrivită în diverse condiții meteorologice, oferind protecție împotriva ploii, menținând în același timp respirabilitatea.


Run Star Legacy CX

Un cadou original? Cea mai recentă versiune al celui mai bine vândut articol din colecția Run Star Hike. Run Star Legacy CX revine într-un design clasic, disponibil în diverse materiale și culori.

Perfect adaptabil anotimpurilor reci, combină stilul îndrăzneț al platformei cu un confort premium.


Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 Counter Climate

Cadoul perfect pentru ea, indiferent de vreme! Adaugă ținutelor un accent cool, dar elegant și atrage toate privirile, indiferent de starea vremii!
CTAS Lugged 2.0 Counter Climate vine  în culori ușor de adaptat oricărui outfit. Pe lângă acest aspect, sunt foarte ușor de curățat datorită materialelor din piele impermeabilă.






 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod