Teo Trandafir se simte din nou rău!

Din cauza unor noi complicaţii, Teo Trandafir nu se va întoarce nici săptămâna aceasta în ţară, potrivit publicaţiei Adevărul.

Din cauza unor noi complicaţii, Teo Trandafir nu se va întoarce nici săptămâna aceasta în ţară, potrivit publicaţiei Adevărul.

Medicii austrieci nu pot să precizeze cât o vor ţine sub supraveghere medicală, însă vestea bună este că vedeta nu este la Terapie Intensivă, ci într-o rezervă.

Teo Trandafir a fost internată pe 6 ianuarie 2011 în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Elias" din Capitală, unde i s-a pus diagnosticul de pancreatită acută. 6 zile mai târziu, vedeta a fost transportată la Viena, la Clinica AKH, toate costurile acestui transfer, plus cele pentru tratament şi spitalizare, fiind suportate de şeful Pro TV, Adrian Sârbu.


Teo Trandafir a slăbit în urmă cu câţiva ani, în faţa miilor de telespectatori şi fani, peste 50 de kilograme, fiind o adevărată inspiraţie pentru femeile din toată ţara care se luptau la acea vreme cu kilogramele în plus.

Dar imaginile din utlima vreme, realizate cu câteva zile înainte ca vedeta să ajungă de urgenţă la spital, ne-o arată pe Teo cu cel puţin 15 kilograme în plus.
Întrebarea pe care și-o pune toată lumea e de ce nu a reuşit vedeta să se menţină la greutatea ideală?

 

"O dietă echilibrată este regimul de întreţinere pe viaţă"


Răspunsul vine chiar de la Mihaela Bilic, nutriţionistul care a ajutat-o pe Teo să slăbească 50 de kilograme în urmă cu câţiva ani. "O dietă echilibrată este regimul de întreţinere pe viaţă. Trebuie să continuaţi să aplicaţi principiile sănătoase de alimentaţie zi de zi, dacă vreţi ca zecile de kilograme în plus să nu se mai întoarcă niciodată. Trebuie să se evite grăsimile, prăjelile, zahărul. Mâncatul cu măsură şi prezenţa celor 3 mese principale fără alte "ciuguleli" suplimentare sunt reguli de bun simţ, care trebuie să constituie,în final, un mod de viaţă", a declarat medicul nutriţionist Mihaela Bilic, într-un interviu acordat topsănătate.ro.
 

"Nu s-a inventat încă un medicament eficient în tratamentul obezităţii"


Pentru că nu a păstrat regimul alimentar impus de medicul nutriţionost, se pare că Teo Trandafir a apelat la un truc ce le tentează pe majoritatea femeilor care se luptă cu kilogramele - pastilele de slăbit.

"Sunt absolut sigur că boala ei a fost generată de vreo trăsnaie legată de suplimente nutritive şi pastile de slăbit.
Nu este ea persoana care să mănânce o oală de sarmale şi să ajungă la spital. În plus, Teo nu bea alcool. Categoric, în disperarea ei de a pierde kilograme, a luat ceva care i-a declanşat pancreatita asta. Era dispusă să încerce orice pentru a slăbi
", a declarat pentru Ring un prieten al vedetei.

Cu toate acestea, vedeta nu a reuşit să slăbească şi, chiar mai mult, a fost la un pas de moarte. Majoritatea nutriţioniştilor trag semnale de alarmă în ceea ce priveşte medicamentele pentru slăbit.
 
Printre aceştia se numătă şi Mihaela Bilic, fostul nutriţionist al vedetei: "Nu s-a inventat încă un medicament eficient în tratamentul obezităţii care să oprească depunerea de grăsimi, indiferent de aportul alimentar, sau care să ajute la diminuarea rezervelor deja existente. Există mici "ajutoare" farmacologice, dar care acţionează pe un mic segment din lanţul complex al îngrăşării: fie scad absorbţia de grăsimi din intestin, fie diminuează foamea, fie ţin stomacul plin mai mult timp sau grăbesc tranzitul intestinal şi cresc diureza (eliminarea de lichide).
Însă niciunul dintre ele nu funcţionează fără dietă
".
 

Dietele repetate încetinesc metabolismul


Pe de altă parte, "nehotărârea" în ceea ce priveşte slăbitul, tradusă prin începerea şi stoparea dietelor, îngreunează mult lupta cu kilogramele în plus, pentru că încetineşte metabolismul, ceea ce s-a întâmplat cu siguranţă şi in cazul fostei vedete de televiziune.

"După multe cure de slăbire drastice, organismul reacţionează foarte greu la o nouă dietă, pentru că metabolismul scade. De aceea, cele mai proaste rezultate sunt întâlnite la femeile care au încercat tot felul de diete. Cele mai eficiente sunt curele de slăbire pe care organismul nu le 'simte'", spune Dr. Bilic.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Benny Nadler pe 17 Feb 2011, 07:30
    Operatie de ocolit stomacul

    sant foarte mirat de faptul ca o Dna inteligenta ca Dna Teo Trandafir care a fost model pt zeci de mi de femei in toata lumea (chiar si sotia mea )nu poate face operatie se ocolit stomacul (sotia mea a facut si a slabit 42 kg )operatie simpla cu rezultate uimitoare cu n respect Benny Nadler

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod