Pippa Middleton, subiect de documentar

Pippa Middleton a devenit atât de cunoscută după nunta surorii sale, Kate, cu prinţul William al Marii Britanii, încât a fost realizat un documentar despre ea. Documentarul, care este intitulat "Nebuni după Pippa", va fi difuzat pe 9 august şi este promovat prin afirmaţia că persoanele cele mai apropiate din viaţa Pippei vor furniza detalii din viaţa surorii lui Catherine, care va fi viitoare regină a Angliei, scrie dailymail.co.uk.
Pippa Middleton a devenit atât de cunoscută după nunta surorii sale, Kate, cu prinţul William al Marii Britanii, încât a fost realizat un documentar despre ea.

Documentarul, care este intitulat "Nebuni după Pippa", va fi difuzat pe 9 august şi este promovat prin afirmaţia că persoanele cele mai apropiate din viaţa Pippei vor furniza detalii din viaţa surorii lui Catherine, care va fi viitoarea regină a Angliei, scrie dailymail.co.uk.

Filmul va lua în discuţie teme ca notorietatea câştigată de Pippa după apariţia la nunta surorii sale, rochia Alexander McQueen pe care a purtat-o la nuntă şi posteriorul ei, care după eveniment a strâns un grup de 230.000 de fani pe Facebook.

Televiziunea TLC, care va difuza documentarul, sugerează că materialul va da detalii despre relaţia pe care Pippa o are cu prinţul Harry.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod