Oana Mareş şi Augustin Viziru divorţează

Speculaţiile privind problemele din căsnicia Oanei Mareş şi Augustin Viziru, vedeta postului Acasă, se pare că au avut o bază reală.
Speculaţiile privind problemele din căsnicia Oanei Mareş şi Augustin Viziru, vedeta postului Acasă, se pare că au avut o bază reală.

Cei doi au hotărât să divorţeze. Conform apropiaţilor, Oana şi Augustin sunt separaţi de mai multă vreme, fiecare având deja propriul drum în viaţă, diferit de celălalt, însă au decis abia acum să meargă la un notar, ca să divorţeze "amiabil".

"Da, divorţez! Locuiam într-o casă închiriată şi eu am plecat că mi-a convenit o altă zonă.
Acel incident (n.r. când Oana a fost luată din casa amantului chiar de Augustin, după ce a fost prinsă de paparazzii revistei Ciao!) pe noi ne-a unit şi ne-a amânat momentul divorţului, am fost o echipă puternică în ultimele opt luni, ca prieteni
", a declarat Oana Mareş la Un show păcătos.

"Divorţăm de comun acord! Nu veţi avea parte de un scandal, o să fie un divorţ liniştit, din respect pentru cei 11 ani, pentru liniştea familiei mele.
Eu sunt în stare să tac foarte mult. Timpul şi-a pus amprenta pe relaţia noastră, dar destinul ne-a rezervat un alt drum, aşa că am făcut un alt pas. Am luat deciziile foarte, foarte matur
", a mai spus Oana.

Augustin şi Oana formează un cuplu de 11 ani, încă din vremea studenţiei, însă relaţia lor a fost cu multe suişuri şi coborâşuri. În noiembrie 2009, cei doi au decis să se căsătorească, însă acest lucru nu a adus nimic bun, scandalurile continuând.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod