Nicoleta Luciu este însărcinată din nou

10 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Nicoleta Luciu este însărcinată din nou
Vedeta este însărcinată în luna a patra cu cel de-al doilea copil al cuplului format din Nicoleta şi Zsolt Csergo. Mărturisirea a fost făcută pentru emisiunea Poveştiri Adevărate de la postul de televiziune AcasăTV.

"Sunt însărcinată în patru luni şi deja mi se vede burtica. Mănânc mai mult, mă trezesc şi noapta să mănânc, iar în weekend mă răsfăţ cu diverse preparate culinare.
Simt nevoia să mânânc pâine foarte multă, probabil pentru că toată viaţa am fost la dietă. M-am îngrăşat vreo 10 kilograme, dar sper să nu dobor recordul primei sarcini, când m-am îngrăşat 45 de kg
", a spus Nicoleta, adăugând că s-a simţit foarte rău în aceste luni. "Am avut o sarcină dificilă până acum. Primele luni au fost foarte grele. Trei luni am stat numai în casă, pentru că simţeam nevoia să vomit.
Nu am crezut că pot să trec prin aşa. Cu toate acestea am spus că sunt în stare să îndur orice, doar să duc sarcina până la capăt. Peste 3 săptămâni vom afla şi sexul copilului"
, a adăugat aceasta.

Nicoleta a declarat că nu vrea să se oprească aici şi că-şi doreşte să aibă patru moştenitori.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 10 Mai 2011, 19:28
    nicoleta luciu

    in primul rand esti foarte frumoasa si chiar daca ai luat in plus se cunoaste zambetul de pe fata ta nu burtica esti o mamaica tare dragalasa sper sa continui sa joci la tv te pwp si te sprijina toti fani tai

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod