Mihaela Rădulescu, vedeta estivală a Antenei 1

Deşi totul trebuia să fie un mare secret, iată că presa a aflat că Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1, în această vară. Este vorba despre o serie de şase ediţii speciale pe care diva le va filma pentru postul din Băneasa şi care vor fi difuzate în iulie şi august.
Deşi totul trebuia să fie un mare secret, iată că presa a aflat că Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1, în această vară. Este vorba despre o serie de şase ediţii speciale pe care diva le va filma pentru postul din Băneasa şi care vor fi difuzate în iulie şi august. Rădulescu a confirmat ştirea, declarând pentru Click: "Este adevărat, în iulie şi în august o să înregistrez şase ediţii speciale pentru Antena 1".


Diva va reuşi să strânga astfel 30.000 de euro într-o lună şi jumătate, dacă este să credem informaţia conform căreia Mihaela Rădulescu ar lua pe ediţie 5.000 de euro.

Mai mult decât atât, există zvonuri conform cărora emisiunea "Duminica în familia" va face parte din toamnă din grila permanentă a Antenei 1. Dacă ne amintim bine, în iunie 2009 Rădulescu declara că se retrage din televiziune şi se mută la Monaco, împreună cu fiul ei.
Ea spune atunci câ vrea să-şi crească micuţul într-o lume civilizată.

După renunţarea la acest show, vedeta tv a revenit în ţară, de la Monaco, doar pentru a prezenta ediţii speciale de Paşte, de Crăciun, de Sfântul Valentin sau de 8 Martie.
23 Iunie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod