Meghan Markle a născut un băiețel. Prințul Harry: "Sunt foarte mândru de soția mea!"

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a născut un băiețel perfect sănătos în această dimineață, au anunțat reprezentanții Palatului Buckingham.
Soția Prințului Harry a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții de luni, 6 mai, depășind termenul nașterii cu o săptămână. Băiețelul s-a născut la ora 5.26 dimineața, având o greutate de 3,260 kg. 

"Sunt foarte încântat să anunț că Meghan și cu mine am devenit părinții unui băiețel în această dimineață, un băiețel foarte sănătos. Sunt incredibil de mândru de soția mea", a declarat Prințul Harry.

Sexul copilului a fost o surpriză pentru Ducele și Ducesa de Sussex, care au ales să nu știe ce vor avea până la naștere.

Prințul Harry s-a aflat alături de soția sa în timpul nașterii, la fel și mama acesteia, Doria Ragland.
Copilul s-a născut la Conacul Frogmore, reședința proaspăt renovată a ducilor de Sussex.

Bebelușul este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, după Prințul Charles, Prințul William și cei trei copii ai săi și Prințul Harry. Băiețelul este al șaptelea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Harry și Meghan s-au căsătorit în luna mai a anului trecut în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Windsor la care au participat numeroase celebrități. Cuplul a anunțat că așteaptă un copil la finalul lunii octombrie, când au început primul lor turneu oficial, desfășurat în Australia și Noua Zeelandă.

Nașterea a fost preconizată pentru primăvara 2019, dar nu au fost oferite alte detalii, ceea ce a făcut ca publicul să creeze numeroase speculații.

S-au făcut numeroase pariuri în ceea ce privește sexul copilului, numele pe care îl va purta și ziua nașterii.
Dar Meghan și Harry au păstrat discreția și nu au dezvăluit niciun detaliu despre sarcină și copil.

"Altețele Lor Regale au luat decizia personală de a păstra private detaliile cu privire la nașterea copilului. Ducele și Ducesa așteaptă cu nerăbdare să împartă veștile bune cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat, ca o nouă familie", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham pentru CNN.

Această decizie înseamnă că Meghan nu va călca pe urmele cumnatei sale Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, care a apărut în fața maternității cu bebelușul în brațe la câteva ore după naștere.

Copilul lui Meghan și al lui Harry va intra în istorie, fiind primul copil birasial din familia regală britanică.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Mai 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod