Medicii austrieci: "Teo Trandafir se simte mai bine"!

Fosta moderatoare TV răspunde foarte bine la tratament, lucru care-i face pe medici să declare că nu vor recurge la o intervenţie chirurgicală în acest caz.
Fosta moderatoare TV răspunde foarte bine la tratament, lucru care-i face pe medici să declare că, probabil, nu vor fi nevoiţi să recurgă la o intervenţie chirurgicală în acest caz. "Am încercat să evităm o procedură chirurgicală invazivă întrucât este cea mai modernă terapie în cazurile de pancreatită acută, şi putem spune, cu prudenţă totuşi, că această strategie pare să fie un succes", a declarat adjunctul departamentului de chirurgie, profesorul Michael Gnant.

Pe acelaşi ton vorbeşte şi anestezistul-şef al secţiei de Chirurgie: "Noi am fost în măsură să stabilizăm şi să renormalizăm marea majoritate a funcţiilor organului".


Ceea ce nu pot spune medicii deocamdată este că Teo este în afara oricărui pericol. Infecţia încă există, acesta este şi motivul pentru care nu au transferat-o încă de la Terapie Intensivă. "Dacă situaţia continuă să se îmbunătăţească, Teo Trandafir ar putea fi transferată de la secţia de terapie intensivă într-o săptămână", afirmă şi directorul medical al AKH, profesorul Reinhard Krepler.

Teo Trandafir a fost internată pe 6 ianuarie 2011 în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Elias" din Capitală, unde i s-a pus diagnosticul de pancreatită acută.
6 zile mai târziu, vedeta a fost transportată la Viena, la Clinica AKH, toate costurile acestui transfer, plus cele pentru tratament şi spitalizare, fiind suportate de şeful Pro TV, Adrian Sârbu.
20 Ianuarie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • flowerpeace pe 21 Ian 2011, 11:36
    fii puternica

    dumnezeu sa te aiba in paza sanatate multa si sa te bucuri de minunatia de fata in continuare doamne ajuta!

    0
    0

  • carmen pe 20 Ian 2011, 19:19
    incurajare

    sunt alaturi de teo si fanilia ei si-i doresc sanatate si putere sa treaca cu bine peste aceasta incercare!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod