Maia Morgenstern, însărcinată la 49 de ani

Actriţa, care în adolescenţă îşi dorea să aibă 7 copii, îl aşteaptă acum pe al patrulea. În vârstă de 49 de ani, Maia Morgenstern mai are un fiu, Tudor, şi două fiice, Eva Leea Cabiria şi Ana Isadora şi este căsătorită cu medicul Dumitru Băltăţeanu.
Actriţa, care în adolescenţă îşi dorea să aibă 7 copii, îl aşteaptă acum cel de-al patrulea. În vârstă de 49 de ani, Maia Morgenstern mai are un fiu, Tudor, şi două fiice, Eva Leea Cabiria şi Ana Isadora şi este căsătorită cu medicul Dumitru Băltăţeanu.

Este absolventă a Universităţii de Arta Teatrală şi Cinematografică, promoţia 1985. A debutat la Teatrul din Piatra Neamţ, în 1985.
A jucat apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, dupa care s-a alăturat trupei de la Teatrul Naţional "Ion Luca Caragiale". Printre rolurile importante de pe scena de teatru se numără Lola Lola, din "Îngerul albastru (der Blaue Engel)" sau "Kathleen Hogan in Park Your Car in Harvard Yard". Este membră UNITER şi UCIN. Face parte din juriul pentru acordarea Premiului Naţional de Excelenţă în Cultura Română.
A fost membră a juriului la festivalurile de la Geneva, Salonic, Angers, Monte Carlo. Este societar de onoare al Teatrului Naţional din Bucureşti.

Simbol al teatrului şi filmului romanesc, Maia Morgenstern îşi leagă numele în special de rolul Fecioarei Maria din pelicula lui Mel Gibson, Patimile lui Christos".
28 Martie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • CUCIAS IOANA pe 2 Apr 2011, 16:30
  Felicitari

  O femeie curajoasa, care sparge tipare intr-o societate in care putine femei pot sau indraznesc

  1
  0

 • Nereida pe 28 Mar 2011, 15:48
  Maia M

  Super, o ia pe urmele Monicai Bellucci, si ea a nascut la peste 45 de ani o fetita sanatoasa! Multa sanatate ei si bebelui si sper sa ajung si eu ca dansa! Chiar este o femeie extraordinara!

  4
  0

 • ionelala pe 28 Mar 2011, 14:46
  Super!

  Ma bucur f mult pentru ea si ii doresc o sarcina usoara!

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod