Lovitură de teatru în cazul Columbenilor. Irinuca trece în custodia mamei

de Ileana Voicu Ghinea, 4 Aprilie 2011

Monica Columbeanu a câştigat astăzi o primă bătălie împotriva soţului ei, Irinel Columbeanu. Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi recursul Monicăi Columbeanu vizavi de custodia temporară a fetiţei, iar judecătorii i-au dat câştig de cauză mamei.
Monica Columbeanu a câştigat astăzi o primă bătălie împotriva soţului ei, Irinel Columbeanu. Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi recursul Monicăi Columbeanu vizavi de custodia temporară a fetiţei, iar judecătorii i-au dat câştig de cauză. În concluzie, Irina Columbeanu trece de astăzi în grija mamei, cel puţin până la finalizarea divorţului. În plus, milionarul de la Izvoranu va trebui să asigure o pensie alimentară de 2.000 de lei.

Judecătoria Buftea hotărâse luna trecută ca Irina să-i fie încredinţată spre creştere şi educare lui Irinel, dar, nemulţumită de decizie, Monica a făcut recurs la Triunalul Bucureşti care i-a dat astăzi câştig de cauză.

"Indiferent cum a fost sau cum va fi Monica, copilul trebuie să rămână la ea.
Dacă până la urmă se va dovedi că ea nu poate să aibă grijă de Irina, fetiţa îi poate fi luată. Oricum, Monica nu este aşa cum au încercat ceilalţi să o zugrăvească. Eu am văzut-o în postura de mamă şi este un părinte bun. Până la proba contrarie trebuie dat copilul mamei, pentru că este dreptul ei natural. Mă bucur foarte tare pentru ea"
, a declarat Cătălin Botezatu, astăzi, la Antena 3.

Monica Columbeanu încheie astfel o perioadă neagră din viaţa ei, însă o aşteaptă încă câteva lupte la fel de crâncene.
Modelul fusese auzit declarând acum ceva timp că se va sinucide, dacă va pierde copilul. Vedeta era dn ce în ce mai depresivă, motivul fiind scandalul cu soţul său şi, în special, eşecul de a-şi vedea fiica.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Adriana pe 18 Apr 2011, 12:51
  Bravo

  Ma bucur pentru Monica, Irina trebuie sa stea cu ea, a fost o decizie buna, ma asteptam la dl Columbeanu sa fie un domn, dar pana la urma mi-am dat seama ca nu este asa. Bravo Monica, ai luat decizia cea mai buna din viata ta, sa te desparti de acest domn...

  0
  0

 • gabi pe 5 Apr 2011, 03:04
  asa este corect

  Ce Judecator corect de pe lumea asta ar putea lua copilul de langa mama? Mi se pare normal si corect ca Irina sa fie data in grija mamei!! Felicitari judecatorilor ca mai au o urma de dreptate si nu s-au lasat corupti de banii lui Columbeanu!

  3
  0

 • gina pe 4 Apr 2011, 20:56
  monica si irina

  nu pot sa spun decat ca : MA BUCUR TARE MULT PENTRU AMANDOUA. suuces in continuare Monica.... ai nevoie

  5
  0

 • Maria pe 4 Apr 2011, 19:21
  TARIF

  CU CE TARIF A DEVENIT MONICA MIREASA ???? CE PERVERSI DEVIN OAMENII CAND NU TE MAI AU. MONICA,PAZESTE-TI SANATATEA SI SA TE AJUTE DUMNEZEU SA OBTII COPILUL DEFINITIV SI MAXIMUM POSIBIL MATERIAL. CUM SA ATRIBUIE INSTANTA O FETITA UNUI OM CARE-SI SPURCA MAMA PROPRIULUI COPIL ???

  0
  4

 • Maria pe 4 Apr 2011, 19:19
  TARIF

  CU CE TARIF A DEVENIT MONICA MIREASA ???? CE PERVERSI DEVIN OAMENII CAND NU TE MAI AU. MONICA,PAZESTE-TI SANATATEA SI SA TE AJUTE DUMNEZEU SA OBTII COPILUL DEFINITIV SI MAXIMUM POSIBIL MATERIAL. CUM SA ATRIBUIE INSTANTA O FETITA UNUI OM CARE-SI SPURCA MAMA PROPRIULUI COPIL ???

  3
  1

 • Hapi2233 pe 4 Apr 2011, 18:12
  :)

  Si eu ma bucur pt Monica

  4
  0

 • iuliana pe 4 Apr 2011, 17:51
  moni esti o mama super

  sper ca tu si irina sa ramaneti impreuna pt totdeauna

  6
  0

 • OTILIA pe 4 Apr 2011, 17:29
  PENTRU MAMA SI COPILUL EI

  Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca in continuare, pe tine Monica si pe copilasul tau, dar si pe familia ta si prietenii care iti sunt aproape in aceste momente dificile. Suntem in postul Pastelui si cu totii ar trebui sa fim mai buni, mai milostivi si, nu in ultimul rand, mai iertatori. Nu trebuie sa ne incredem prea mult in partea materiala a lucrurilor si nu trebuie sa uitam ca fiecare primeste dupa faptele sale. Oricum, Monia si Irinuca, acolo sus, cineva va iubeste.

  10
  0

 • diana pe 4 Apr 2011, 16:06
  bravo

  ma bucur mult pentru Monica, un copil tre sa fie alaturi de mama ,mai ales daca este fetita,felicitari si curaj pe mai departe...

  12
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod