Leonardo DiCaprio, îndrăgostit de o româncă

Leonardo DiCaprio a fost surprins duminica trecută în compania unei brunete, care pare a fi noua lui iubită şi pe care presa italiană a identificat-o ca fiind românca Mădălina Ghenea. Cei doi au apărut în ipostaze destul de intime, pe terasa unui apartament din Australia.
Leonardo DiCaprio a fost surprins duminica trecută în compania unei brunete, care pare a fi noua lui iubită şi pe care presa italiană a identificat-o ca fiind românca Mădălina Ghenea.

Cei doi au apărut în ipostaze destul de intime, pe terasa unui apartament din Australia, unde DiCaprio filmează cel mai nou film al său, The Great Gatsby. În fotografii atât Leonardo Di Caprio, cât şi frumoasa brunetă apar îmbrăcaţi lejer, el într-un maieu alb şi pantaloni scurţi, iar ea într-o rochie scurtă şi decoltată, informează Mediafax.

Leonardo DiCaprio s-a despărţit recent de iubita lui, actriţa Blake Lively, după o relaţie care a durat cinci luni. Informaţia a fost confirmată marţi dimineaţă de agentul de presă al actriţei Blake Lively.



Cu doar câteva săptămâni înainte de a începe o relaţie cu Blake Lively, Leonardo DiCaprio, în vârstă de 36 de ani, se despărţise de fosta lui iubită, modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani. Anterior, actorul american a avut ca iubită un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, de care s-a despărţit în anul 2005, potrivit Mediafax. Iată că Blake Lively n-a reuşit să-i vindece actorului slăbiciunea pentru topmodele.

Mădălina Ghenea, cea cu care se presupune că a fost surprins DiCaprio, este un topmodel de talie internaţională, are 24 de ani şi este din Slatina. Ea a plecat din România de la vârsta de 14 ani şi are o carieră de succes în modelling. A defilat pentru numeroşi creatori de modă italieni, printre care Gucci, Roccobarocco ori Alberta Feretti, a făcut zeci de campanii de lenjerie şi a apărut în reclame, potrivit evz.ro. Înfăţişarea ei exotică l-a convins şi pe cântăreţul italian Eros Ramazzotti să o aleagă, în urmă cu câţiva ani, pentru a apărea în videoclipul piesei „Il Tiempo Tradi Noi”.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gica contra pe 2 Nov 2011, 11:34
    Ei, si?

    Ne scoate, cumva, din criza?! Nici macar nu tine cuiva de foame...........

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod