Iulia Vântur şi Marius Moga s-au despărţit?

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur şi Marius Moga a ajuns, se pare, la final... din nou! Cei doi sunt împreună de patru ani, deşi nimeni nu le dădea vreo şansă, dar s-au despărţit la începutul anului 2009.

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur şi Marius Moga a ajuns, se pare, la final... din nou! Cei doi sunt împreună de patru ani, deşi nimeni nu le dădea vreo şansă, dar s-au despărţit la începutul anului 2009. N-au rezistat prea mult timp separaţi, astfel că vara aceluiaşi an i-a prins împreună.

Cuplul n-a avut parte de o vară la fel de fericită şi anul acesta. Potrivit revistei Ciao, care a apărut astăzi la chioşcuri, Iulia Vântur şi Marius Moga şi-au petrecut, în 2011, vacanţele separat, Iulia în India, iar Marius în America, acolo unde a întreprins şi câteva demersuri profesionale.
Să fie vorba de preferinţe diferite privind destinaţiile de vacanţă sau cei doi nu mai formează un cuplu? Revista Ciao susţine că relaţia lor s-a destrămat în urmă cu câteva săptămâni, dar atât prezentatoarea Tv, cât şi "Micul Mozart" au preferat să nu facă nicio dezvăluire.

Credit foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ralu pe 25 Dec 2011, 23:21
    Iulia vantur si marius moga s-au despartit

    Bine ca s-au despartit!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod