Hollywood: 5 copii de vedete care au luat-o razna

Celebritatea nu afectează doar vedetele, ci şi pe familiile acestora. Copiii sunt însă cei care suferă cel mai mult şi al căror viitor şi dezvoltare sunt afectate. Drogurile sau alcoolul sunt doar câteva dintre dependenţele şi problemele care fac frecvent victime în rândul urmaşilor starurilor. Cher, Nicolas Cage, Michael Douglas sunt părinţi de copii cu probleme.
1 din 6

Chastity, fiica lui Cher, a devenit Chaz Bono, fiul

Chastity Bono a fost timp de patruzeci de ani fiica actriţei şi cântăreaţei Cher. Însă după această vârstă, Chastity a luat decizia de a deveni Chaz Bono. Ani de zile s-a luptat cu problemele de sexualitate ca apoi, în urma tratamentelor cu testosteron şi a unei operaţii chirurgicale, să obţină corpul în care spune că se simte cel mai bine.

Chaz a scos şi un documentar "Becoming Chaz" în care vorbeşte despre transformarea din femeie în bărbat, intervenţiile chirurgicale necesare, viaţa sexuală şi lupta cu dependenţa de droguri. Tânărul aminteşte că atât mama naturală, Cher, cât şi mama vitregă au fost alături de el, împreuna cu iubita lui, Jennifer Elia. Acest documentar este menit să fie de folos celor care trec prin experienţe similare.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Saki pe 3 Sep 2011, 08:13
    Pai da

    Din care prima pagina???

    0
    0

  • july pe 1 Sep 2011, 13:40
    pai da

    cel cea din prima pagina are pasarele la cap

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod