Iata o veste minunata: parfumul Pepe Jeans Bright este castigator in cadrul PCD Paris Innovation Awards 2023

Pepe Jeans este mandru sa anunte ca a fost premiat in cadrul PCD Paris Innovation Awards ce a avut loc la Paris Packaging Week pe 25 si 26 Ianuarie 2023. Pepe Jeans Bright a fost nominalizat si certificat la categoria Women Fragrances pentru ambalajul sau inovator.
Evenimentul PCD Paris Innovation Awards isi doreste sa fie un catalizator pentru inovatie in ceea ce priveste ambalajul parfumurilor si al cosmeticelor de pe scala globala. Cele mai mari branduri din lume din domeniul de beauty isi trimit echipele la PCD pentru a descoperi noi surse de inspiratie pentru ambalaje, materiale si distribuitori ce pot schimba radical lansarile din anii urmatori.
 
PCD Awards celebreaza cele mai inovative si creative ambalaje ale parfumurilor si produselor cosmetice din anul anterior, devenind astfel surse de inspiratie pentru toata industria si formand trendurile in ceea ce priveste modul de constructie al ambalajelor. 
 
Certificarea parfumului Pepe Jeans Brigh For Her in cadrul PCD Paris Innovation Awards nu ne surprinde, intrucat povestea produsului castigator reiese si din procesul de productie, brandul luandu-si angajamentul de a respecta sustenabilitatea si de a reduce impactul supra mediului.
De altfel, Pepe Jeans detine in colectia sa sticlute de parfum ce pot fi reumplute, avand ca scop reducerea generarii de deseuri. 
 
Sticlutele aromei Bright sunt realizate din materiale reciclate si recliclabile, cu 90% ingrediente de origine naturala, obtinute din surse sustenabile din toata lumea. Pepe Jeans a produs pentru aroma Bright chiar si un pulverizator reutilizabil ce poate fi folosit atat la sticlele reincarcabile de 50 ml cat si 80 de ml. Este un parfum 100% vegan, ce incurajeaza un viitor mai bun si mai luminos. 
 
In ceea ce priveste aroma, parfumul Bright se deschide cu note de mandarina, ghimbir si para, ingrediente ce ofera un caracter fresh parfumului, lasand apoi sa se descopere o inima senzuala de flori albe, precum bujor alb si iasomie, dar si lemm de santal, mosc si patchouli.
Bright este radiant, plin de incredere si reuseste sa se muleze ca o a doua piele ce ofera incredere in fortele proprii. 
 
Pepe Jeans este mandru sa primeasca o certificare importanta si esentiala pentru industria parfumeriei, brandul avand ca scop sa inspire prin productia sticlutelor si sa celebreze, prin fiecare lansare, diversitatea si libertatea de exprimare. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod