Generația copiilor născuți la sfârșitul anilor '70 - începutul anilor '80 are un nume nou

Dacă te-ai născut la sfârșitul anilor '70 sau la începutul anilor '80, probabil că ești inclus în categoria Millennials sau în cea a pesimiștilor generației X în mod normal.
Vestea bună este că, de fapt, nu te încadrezi în aceste categorii. Iată ce nume are generația copiilor născuți la sfârșitul anilor '70 - începutul anilor '80 și ce trăsături diferite de celelalte generații are!

Cum se numește generația copiilor născuți la sfârșitul anilor '70 - începutul anilor '80?


Există o micro generație între anii 1977 și 1983, denumită generația Xennial. Dacă te-ai născut într-unul dintre acești șapte ani, probabil că ți s-a părut deja că nu te încadrezi în generațiile existente, pentru că nu aveai trăsăturile specifice ale generațiilor de dinaintea sau de după anii menționați.
Generația Xennial este diferită și, prin urmare, devine o mini generație, cu propriile caracteristici.

De obicei, persoanele care se regăsesc în această generație nu dau dovadă de cinismul asociat cu generația X, dar le lipsește și optimismul excesiv al generației de Millennials, despre care se spune că își supraestimează potențialul. Persoanele generației Xennial se încadrează undeva între aceste două extreme.

Din cauza faptului că numele acestei generații încă este nou, există încă multe lucruri de discutat și dezacorduri cu privire la caracteristicile care sunt specifice persoanelor din această generație.

Oamenii născuți în această perioadă de timp nu au crescut în lumea în care internetul și telefoanele mobile erau omniprezente, ca în cazul generației de Millennials care a urmat.
Generația Xennial își poate aminti în mod clar când au apărut aceste tehnologii. Dar, spre deosebire de generația X, persoanele generației Xennial au fost capabile să se adapteze la aceste tehnologii foarte rapid și ușor.

În momentul în care a apărut o tehnologie nouă, a crescut la fel ca persoanele din această generație. Acestea erau destul de în vârstă pentru a se obișnui cu ea și suficient de tinere pentru a se adapta și pentru a înțelege. Acum sunt capabile să folosească tehnologia la fel de eficient precum tinerii Millennials, dar își pot aminti și momentele fără prezența acestor tehnologii.
Generația Xennial ia lucrurile pozitive din ambele generații și le evită pe cele rele. Dacă te-ai născut între 1977 și 1983, dar ai simțit că nu ai aparținut niciodată generației Millennial sau X, este pentru că nu te-ai încadrat în caracteristicile evidente. Dar acum faci parte din propria micro generație, care are câteva trăsături demne de scos în evidență.
iulia-mirica
10 Ianuarie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod